Nejat Sabuncu İlkokulu Eski Müdürü Erkan Küçük’e Veda Yemeği

Göktürk Nejat Sabuncu İlkokulu eski müdürü Erkan Küçük’e öğretmen arkadaşları veda yemeği organize etti. Okul'un yeni müdürü Turgut Seçkin , Müdür Yardımcıları Tacettin Gözeller, Alper Ateş ve Bahadır Kurnaz, Nejat Sabuncu İlkokulu adına hediye ve plaket takdim ettiler.

MESAİ ARKADAŞLARI SAĞLIK DOLU GÜNLER DİLEDİLER

Okul Mesai arkadaşları Okul Müdürü Erkan Küçük’ün tayin olmasından dolayı üzüntü duyduklarını ama kendisinin okula, öğrencilere ve öğretmelere çok şey kattığını söylediler. Eğitim ve öğretim için vermiş olduğu emeğin herkes tarafından takdir topladığını ve yapmış olduğu çalışmalar ile her zaman örnek alınacak bir kişiliğe sahip olduğunu vurguladılar. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Erkan Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz şeklinde duygularını dile getirerek bundan sonraki Kemerburgaz Ragıp Kutmangil İlkokulunda da başarı dolu günler dileyerek Nejat Sabuncu İlkokulu adına hediye ve plaket takdim ettiler.

VATANA VE MİLLETE FAYDALI BİRER BİREYLER YETİŞTİRMEK BENİ MUTLU ETTİ

Kemerburgaz Ragıp Kutmangil İlkokulu’na tayin olan Okul Müdürü Erkan Küçük ise yemekte yaptığı konuşmada, meslek hayatı süresince hem çok önemli ve kutsal hem de bir o kadar güzel olarak değerlendirdiği mesleğini severek yaptığını belirterek, "Meslek hayatımda Yetiştirdiğim öğrencilerimin vatana ve millete faydalı birer birey olduğunu gördüğümde çok mutlu oldum. Bu da uzun yıllar çalışmama neden oldu" Böylesine güzel bir organizasyon hazırladıkları için mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi. Böylesine güzel bir okulda sizlerle birlikte olmak çalışmak beni mutlu etti.






Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz