Hem öğrenmek hem gezmek hem de hiç bilmediğiniz yerlere gitmek istemez misiniz? İşte size fırsat. Dil okulları ile dünya üzerinde istediğiniz ülkeye gidebilir ve bir yandan yeni yerler keşfederken bir yandan da İngilizcenizi en iyi seviyeye taşıyabilirsiniz. 3 ay ile 1 sene arasında değişen kurs süreleri ile dünyanın birçok ülkesinde sayısız dil okulu Türkiye’den de öğrenci alımına başlamıştır. Dil okuluna kayıt yaptıran bütün öğrencilerine vize kolaylığı da sağlayan ülkeler, gelen talepleri değerlendirerek her yıl okullarına birçok öğrenci almakta ve bu öğrenciler mezun olurken dil kursundan bir öğrenim belgesi alarak İngilizce seviyelerini de belgeletmiş olurlar. Türkiye’ye döndüklerinde ise hem kolay iş bulma imkanına sahip olurlar hem de birçok şehir ve yer gezip kendilerini de bu anlamda katkı sağlamış olurlar.

 Birçok Ülkeye Talep Mevcut

            Firmamız üzerinden yapılan dil okulu başvuruları için yoğunluk olarak Amerika ve İngiltere Dil okulları başvuruları ön sırada olsa da Malta ve İrlanda dil okulu da kuzeyi görmek isteyen birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Öğrenmenin sınır olmadığı gibi dil okulları için de ülkenin belirlediği özel koşullar haricinde herhangi bir yaş ya da mesleki durum zorunluluğu aranmamakta isteyen herkes dil okullarına firmamız aracılığı ile kayıt yaptırabilmektedir.

 Firmamız Konu Hakkında Uzman Bakış Açısı ile Hizmet Vermektedir

            Dil okulları ve yurtdışı eğitim konusunda danışmanlık hizmeti veren kurumumuz ihtiyaç ve taleplerinize en uygun dil okulunu sizin için bulmakta ve kayıt aşamasından gidiş aşamasına kadar gerekli tüm konularda size yardımcı ve destek olmaktadır. Dil okulların kayıt işlemi vasıtası ile vize alma süresi 3 haftaya kadar düşmektedir. Bu hizmetten faydalanmak için bizimle telefon ya da e mail yolu ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.