Kemerburgaz İlkadım Anaokulu, 2018 yılında, çocukların her türlü ihtiyaçları ve güvenlikleri düşünülerek, milli eğitim bakanlığı müfredatına uygun olarak tasarlanmıştır. 4 katlı binamızda, geniş ferah kullanışlı ve özel doğa ve deniz konsepti ile tasarlanmış sınıflarımız, açık ve kapalı oyun parkı, beslenme mutfağı, çocuklara özel tuvaletler bulunmaktadır.



Beslenme
Kemerburgaz İlkadım Anaokulunda yemekler, aşçı tarafından günlük olarak hazırlanır ve taze olarak servis edilir. Velilere önceden bildirilen beslenme programı dışında yiyecek servisi yapılmaz. Farklı bir mutfakta pişen veya ısıtılan yemekler kullanılmaz. Kalan yemekler ertesi gün servis edilmez.

Servis
Okul öncesi eğitim kurumu olan Kemerburgaz İlkadım Anaokulu, öğrencilerin güvenle evlerine ulaşana dek yanlarındadır. Bu konuda kurum dışı hiç bir kişi ve kuruluştan destek almamayı prensip edindik.

Uzman Kadro
Çocukların eğitimleri için alanında uzman üniversite mezunu eğitim kadrosu ile hizmet veren Kemerburgaz İlkadım Anaokulu, sürekli iç eğitimler gerçekleştirerek eğitmenlerin de gelişimini sağlıyor.

Psikolog
Kemerburgaz İlkadım Anaokulu, çocuğunuzun gelişimi ve aile iletişimi konusunda danışabileceğiniz ve birebir destek alabileceğiniz uzman psikoloğu daima bulunmaktadır.

Güvenlik
Okul öncesi dönem, çocukların kendilerini koruma konusunda en zayıf oldukları dönemdir. Kemerburgaz İlkadım Anaokulunda, iç ve dış olmak üzere 18 adet kamera kullanılan güvenlik sistemi ile gözlem ve kayıt yapılmaktadır. Kullanım alanları çocuklarımızın güvenliği için müfredata uygun olarak planlanmıştır.

 



Adres :  Mimar Sinan Mah. 2. Kültür Sok. No:3 Kemerburgaz - Eyüpsultan / İSTANBUL
Gsm : 0530 941 93 90
Tel : 0212 360 37 70
E-mail : [email protected]
Web :  www.ilkadimanaokulu.com.tr