Güzel sanatlar okumak isteyen herkesin katılabileceği resim kursu imkanı sunan Giotto Akademi Sanat merkezi, Bursa'da hizmet vermektedir. Üniversitelerin güzel sanatlar fakültesine yetenek sınavları ile aldığını herkes bilmektedir, fakat herkes nasıl hazırlanması gerektiği konusunda yeterli bilgiye sahip değildir. Güzel sanatlara hazırlık konusunda oldukça geniş bir öğretmen kadrosu bulunduran sanat merkezi, resim kursu Bursa dendiğinde ilk akla gelen merkezdir.

Tecrübeli İşletme ve Güzel Sanatlara Hazırlık

Yetenek sınavlarına hazırlık konusunda kararlı olan öğrencilerin Giotto Akademi Sanat merkezini ziyaret ederek, gerekli bilgileri almaları ve devamında da kursa başlamaları gerekmektedir. 21 yıllık tecrübeye dayanan şirketin kuruluş amacı, öğrencileri yetenek sınavlarına hazırlamak ve istedikleri üniversitelere ve bölümlere göre onları yetiştirmektir. Resim konusunda geniş bir öğretim kadrosuna sahip olan şirketten pek çok başarılı öğrenci de mezun olmuştur.

Pek Çok Farklı Alanda Çizim Yeteneğini Geliştirmek

Giotti Akademi Sanat Merkezi, resim kurslarının yanı sıra, yağlı boya, pastel boya kursları da vermektedir. Kendisini bu konuda eksik gören ve yetiştirmek isteyen herkesin katılabileceği kurslara sahip olan şirkete başvuran öğrencilerin büyük çoğunluğu istediği yerlere rahatlıkla yerleşmiştir. Çizgi ve tonlama, geometrik formlar, anatomi çizimleri, perspektifi kavrama, kompozisyon kurma ve kağıda bunları yansıtabilme, mekan ve figür ilişkilerini algılama ve çizebilme gibi becerilerin kazanılacağı bu sanat kursunda, bilginizi artırabilir ve deneyimlerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Güzel sanatları kazandığınızda ise sanat merkezi size ücretsiz olarak kurs imkanları da sunmaktadır.