Göktürk'te Nejat Sabuncu İlkokulu, Turgut Özal Orta Okulu, Göktürk İmam hatip Orta Okulu , Doğa Koleji , Okyanus Koleji, Sınav Lisesi, Ali Rıza Özderici Anadolu Lisesi, Hisar Okulları, Kemerburgaz'da ise Eyüboğlu Eğitim Kurumları, Kemerburgaz Doğa Bilim Okulu, Şehit Er Sinan Şen Ortaokulu, Ragıp Kutmangil İlkokulu 2016 - 2017 eğitim öğretim yılına başladı. 


Sınav Lisesi kurucu müdürü  Mehmet Fatih Selimoğlu

New Göktürk ailesi olarak yeni eğitim öğretim döneminde okulları gezdik. Sınav Lisesi kurucu müdürü  Mehmet Fatih Selimoğlu 'insanı diğer canlılardan ayıran en belirgin özelliği aklı ve zekasıdır. Aklı bilgilerle zenginleştiren ise okuldur. Çünkü okul bir eğitim yuvasıdır. Eğitime önem vermek, eğitimi olmazsa olmazların arasına almak ise çağdaş toplum olmanın en temel özelliklerinden birisidir' dedi. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek sözlerini noktaladı. 



Bu sene 9. sınıfa başlayan Genel müdürümüz Ümit Öner'in kızına ve diğer öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyoruz.