Eyüp Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şair Şirzat ve Dergah Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Başkan Aydın, parkların açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesti.

Gençlere ve çocuklara yönelik önemli çalışmalara imza atan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, son olarak minikleri 2 yeni park ile buluşturdu. Eyüp Belediyesi Esentepe'de bulunan Şair Şirzat ve Emniyettepe'deki Dergah Parkı'nı hizmete açtı.
Açılış törenlerine, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yanı sıra, AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Esentepe Mahalle Muhtarı Engin Demirbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Aydın yaptığı konuşmalarda mahalle sakinlerini hayata geçecek projeler hakkında bilgilendirdi. İki farklı noktada gerçekleşen açılışta konuşmalarının ardından çocuklar kendileri için yapılan parkların açılış kurdelesini kesti.

Çocukların ve gençlerin vakitlerini geçirebileceği mekanlar için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Göreve geldiğimizde ilk masaya yatırdığımız bölgelerimizden bir tanesi bu konuydu. Esentepe'de yeşil alan yoktu. Bu alanların yokluğuna bağlı olarak çocuklarımızın gençlerimizin vakit geçireceği bir alan yoktu. Bunun için çaba gösterdik. Burası esasında bir konut alanıdır. Büyükşehir'e ait bir yerdi. Burayı uzun uğraşlar sonucu aldık ve Esentepe'ye bir park kazandırdık. Emniyettepe de Esentepe gibi yeşil alanların sıkıntılı olduğu bir bölge. Burada yapısı bozuk bir arazi vardı. Ama biz mücadele ettik ve zor da olsa bir park oluşturduk. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.