DÜŞLER ŞATOSU ANAOKULU 2016-2017 EĞİTİM YILI AVANTAJLI ERKEN KAYIT DÖNEMİMİZ BAŞLAMIŞTIR

Adres: Mithat Paşa Mah. Davut Paşa Korusu Kızılçam Sk. No: 24-26 Kemerburgaz / İstanbul
Telefon: 0212 360 05 83 - 85 - 58
Faks: 0212 360 05 28
Web: www.duslersatosu.com
E-posta: [email protected]



Düşler Şatosu Anaokulları
Düşler Şatosu Anaokulları, okul öncesi eğitimin; yaşam boyu öğrenmenin başlangıcı olmasının yanı sıra çocukların kişilik yapılarını ve yaşama bakışlarını derinden etkileyen bir gelişim süreci olduğuna inanmaktadır.

Uluslararası kabul görmüş High-scope eğitim modeline göre planlayan - gerçekleştiren ve değerlendiren, takım ruhu içinde çalışabilen bireyler yetiştirmek programımızın önemli bir parçasını oluşturur.

Çocuklarımız her biri gelişim, ihtiyaç ve yaşam biçimi bakımından birbirinden farklı ve çok değerli bireylerdir. En büyük hedefimiz, çocuğun eğlenerek öğrenmesi ve eşsiz yetenekleriyle birlikte bir birey olarak büyümesini desteklemek, kişisel gelişim ve sağlıklı yaşam için ömür boyu sürecek bir tutku aşılamaktır.

Yaratıcı potansiyelin en üst düzeyde olduğu okul öncesi dönemde çocukların yaratıcılıklarının desteklenmesi önemlidir. Yaratıcılığın gelişimine elverişli çevreler, çocukların öğrenmeye karşı olumlu tutumlar geliştirmelerine yardımcı olur ve öğrenmeyi eğlence haline getiren etkili güdüleyiciler niteliğini taşır. Sürekli değişen dünyada, çocukların yeni durumlara uyum gösterecek becerilerle donanmaları gerekmektedir. Yaratıcı sorun çözme deneyimleri, bireyleri hem geleceğin hızlı değişimlerine uyum göstermeye hem de günlük yaşamın artan gereklerine cevap verecek etkin beceriler geliştirmeye daha iyi hazırlayacaktır. 



Bizim için bir çocuğun yaratıcılığı ve hayalleri onun en önemli hazinesidir. Her zaman çocuk başkahraman olarak güçlü, zengin ve yeteneklidir. Çocuklara bu yönlerini destekleyici ve teşvik edici öğrenme ortamları sunmak merak duygularını geliştirmek, keşfe yaklaşmalarını sağlamak, öğrenmeye karşı duydukları heyecanın sürekliliğini desteklemek bu sürecin bir parçasıdır. Çünkü çocuklardaki merak onların en iyi öğretmenlerinden biri olabilir. Okullarımızda her sınıf kendine özgü bir ailedir. Bu ailede bir birey olmanın, sosyalleşmenin verdiği haz, çocuğun özgüveninin artmasını sağlar.