Öğrencilerin okula ve eğitime motivelerini artırabilmek için, okul içerisinde sınıflar haricinde, bilgisayar odası, cafe, öğrenci odası, bireysel çalışma odaları ve sinema odası gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Okulda toplam 27 sınıf bulunmakta ve her sınıf 12 ya da 15 kişilik olarak ayarlanmıştır. Yabancı dil eğitimi için okula kabul edilecek olan öğrencilerin en az 16 yaşında olmaları istenmektedir. Delfin İrlanda en iyi dil okulu olarak öğrencilerine genel, sınav, iş ve yoğun İngilizce programları uygulamaktadır.

Delfin dil okulu hakkında detaylı bilgi için https://www.realegitim.com/delfin-english-school-dublin/ burayı ziyaret edebilirsiniz.

Dublin Dil Okulu

Delfin Dublin dil okulu Dublin şehir merkezinde bulunmakta ve şehrin önemli yerlerine ulaşım oldukça kolaydır. Okul akademik eğitim yılı boyunca tüm öğrencilerine sosyal aktivite programları da sunuyor. Okul içerisinde öğrencilere ücretsiz ve sınırsız internet erişimi sunarak öğrencilerin sosyal medya hesaplarını kullanarak haberleşmelerini ve sosyal medya üzerinden farklı kişiler ile konuşarak dillerini geliştirmeleri için imkanları veriyor. Delfin dil okulları göstermiş olduğu başarıdan dolayı İrlanda dışından çok kişinin eğitim için tercih ettiği okullar arasında yer alıyor.

Eğitim Fiyatları

İrlanda dil okulları ve Delfin dil okulu eğitim ücretleri hazırlanan eğitim programlarına göre değişmektedir. Ülkemizden İrlanda Delfin dil okullarını seçen kişiler eğitim ödemelerini banka havale yöntemi ile yapabilirler. Okul ile görüşerek kendilerine eğitim programı belirler ve belirlenen program için ödenmesi gereken miktar, okulun internet sitesinde vermiş olduğu banka hesap numarasına havale yapılabilir.

Ülkemizden ya da Avrupa Birliği üyesi olmayan ülkelerden eğitim programına katılmak isteyenler, Delfin dil okulundan aldıkları öğrenci numaralarını kullanarak, okulun fiyatlar bölümünden istenilen ödeme işlemlerini kolaylıkla yapabiliyorlar. Ödeme işlemleri için farklı ön ödemeli kart seçenekleri de sunuyorlar. Kendinize eğitim bütçesi ayırırken, eğitim, konaklama, ulaşım gibi tüm harcama kalemlerini ayrı ayrı hesaplamalısınız. Delfin sizlere en ekonomik yabancı dil eğitim fırsatları sunduğunu belirtiyor.

Verilen Kurslar

Delfin dil okullarında eğitim programları kapsamında sunmuş olduğu kurslar arasında, Business English Certificate (İş İngilizcesi), General English (genel İngilizce), Super Intensive (yoğun İngilizce), Exam Preparation (Sınava hazırlık) gibi eğitim programları vardır. Genel İngilizce için okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerinin geliştirilebilmesi için haftalık 15, 20 ya da 30 saatlik programlardan birisini seçmeniz isteniyor. Yoğun İngilizce eğitimi için hafta için her gün sabah ve öğleden sonra eğitimler verilmekte, sizlerin de bu eğitimlere katılması gerekmektedir. İngilizcesini iyice geliştirmek isteyen öğrenciler için en iyi eğitim programlarından birisidir. Dünyanın birçok yerinde iş ve akademik kariyer için İngilizce ile ilgili bazı sınavları girmiş olmanız ve başarı göstermiş olmanız istenmektedir. Sınavlara hazırlanabilmeniz için Delfin dil okullarının en iyi programlarından birisi olan Exam Preparation eğitim programını tercih edebilirsiniz.

İş İngilizcesi Öğrenmek

Kendinize yeni bir çalışma alanı bulabilmek ya da kendi işinizde uluslararası alanda başarılı olabilmek için ihtiyaç olan İngilizceyi iyi bilmelisiniz. İrlanda Delfin dil okulları sizlerin bu ihtiyaçları için iş İngilizce eğitim programları hazırlıyor. Okulda genel İngilizce kursu alan öğrencilere ek olarak seçmeli iş İngilizcesi dersleri veriliyor. Sizler 20 saatlik iş İngilizcesi programlarına katılabilirsiniz. Kurs programında, yabancı dil seviyesinin yükseltilmesi, iş yerlerinde karşılaşılan genel durumlar ile ilgili dil becerilerinin artırılmasına yönelik eğitimler verilmektedir. Kurs saatleri günlük 4 saat olarak belirleniyor.

Bire Bir Eğitim

Dünya genelinde eğitim kalitesi ve başarıları ile tanınmış olan İrlanda Delfin yabancı dil okullarında öğrencilere bire bir eğitim imkanları sunulmaktadır. Kursa başlamadan önce öğrenciler bir sınava tabi tutulur ve kurs almak istedikleri alanı belirlemeleri istenir. Öğrencinin seviyesi ve eğitim almak istediği alanla ilgili olarak özel eğitim programı yapılır. öğrenciler eğitim için haftanın günlerinden istediklerini seçebilirler ve verilecek eğitim günlük en az 1 saat ve üzerinde olacak şekilde program hazırlanır. Hazırlanan programlarda öğrencinin durumuna göre zaman içerisinde değişik yapabiliyorlar. Programları başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar ihtiyaca göre okul ayarlıyor.

Diğer irlanda okullarının fiyatları için https://www.realegitim.com/irlanda-dil-okulu-fiyatlari/ burayı ziyaret edebilirsiniz.