Sainte Pulchérie Öğretim Eğitim ve Sağlık Vakfı, 2000 yılında Sainte Pulchérie mezunlarının girişimiyle kurulmuş bir eğitim vakfıdır ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın kanun ve yönetmeliklerine tabi özel bir kurum olarak hizmet vermektedir.

Okulumuz belirlenen bir yönetim kurulu tarafından idare edilmektedir.

Yeni Nesil 2000 Okulları, öğrencilerine tam yetkin Türkçe eğitimi ile beraber, gerek akademik gerekse günlük konuşmalarında Fransızca’yı etkin seviyede kullanabilme becerisi sağlamaktadır. 4.sınıfta başlayan İngilizce dil eğitimi, öğrencilerin çift yabancı dil ile modern toplumda yer sahibi olmalarını destekler.

Büyük bir titizlik ve incelikle çizdiğimiz çağdaş eğitim yolunda misyonumuz, çocuklarımızın uygun eğitim ve öğrenme ortamı içerisinde sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkartmayı, modern zamanların hızla gelişen teknolojisini takip edebilmesini, kendisini doğru ve rahat ifade edebilmesini ve her şeyden önce okul yaşamında “mutlu öğrenciler” olarak hissetmesini hedeflemektedir.

Vizyonumuz ise; insani değerlere ve evrensel bakış açısına sahip, çevreye ve sosyal olgulara duyarlı, değişimin parçası olabilen, mutlu bireylerin yaşadığı bir dünya oluşturmaktır.

Özel Yeni Nesil 2000 Okulları
Adres : Hunca Cad. No:16 34473 Bahçeköy – Sarıyer / İstanbul
Tel: 0212 263 78 46
Faks: 0212 263 78 48
Web : www.yeninesil.k12.tr