Marka erkek giyimine yeni bir soluk getirerek modern bir moda dilini yansıtıyor. Gömlek, pantolon ve mont modellerinde aradığınız şıklığı size sunan giyim markası yeni koleksiyonunda da zamansız tasarımlar ortaya koyuyor.

Çarpıcı Bir Görünüm Sağlayan Gömlek Desenleri

AVVA gömlekler klasik bir moda anlayışı ile tasarlanmış ürünlerin yanı sıra zengin desen çeşitliliğine sahip modelleriyle geniş bir skalada sunuluyor. Sade renklerdeki düz, kareli ve çizgili modeller hem iş hayatına hem de günlük kullanıma uyum sağlıyor. Çarpıcı bir görünüm yakalama imkanı tanıyan desenli AVVA gömlek modelleri şıklığı dinamizmle bir araya getiriyor. Kanvas ve kot pantolonlar ile uyum içinde kullanılabilecek gömlek çeşitleri yüzde yüz pamuklu yapıları ile sıcak yaz aylarında ideal bir seçenek haline geliyor. İnce çiçek desenlerinden geometrik çizgilere, parçalı modellerden degrade geçişlere markanın desenli gömlek çeşitleri kendini genç hisseden erkeklere hitap ediyor. Gömlekler klasik renklerin yanında turuncudan pembeye, turkuazdan mora uzanan göz alıcı renklere sahip desen ve modelleri ile fark yaratıyor. 

Zahmetsiz Şıklığın Adresi Pantolon Modelleri

Rahat ve şık AVVA pantolon modelleri efor sarfetmeden iddialı bir görünüm yaratmanıza imkan tanıyor. Bej, lacivert, siyah, yeşil ve bordo gibi farklı renk seçeneklerine sahip olan pantolonlar; tişört, kazak ve gömleklerle bir arada kullanılabiliyor. Günlük giyim için üretilen pantolonlar pamuk ağırlıklı kumaşları ve slim fit kesimleriyle kusursuz bir görünüm sergiliyor. Beraber giyilen gömlek ve tişörtün modeline göre spor ya da şık bir stil elde etmenin mümkün olduğu pantolon modelleri böylece kullanım kolaylığı sağlıyor. Klasik tarzda tasarlanmış, normal bel ve paçaya sahip AVVA pantolonlar iş hayatı ve özel günler için uygun birer model olarak ön plana çıkıyor.

Kentli Erkeğin Duruşunu Yansıtan Mont Çeşitleri

Enerjik ve şehirli erkeğin seçimi olan AVVA mont çeşitleri stilinizi yansıtmanızı sağlıyor. AVVA montlar asi çizgilere sahip dinamik modelleri ile bakışları üzerinize topluyor. Dar kesimli mont modelleri formunuzu belirginleştirirken duruşunuza göz alıcı bir hava katıyor. Bel hizasında biten montlar farklı pantolon modelleri ile hem şık hem sportif bir görünüm sergiliyor. Soğuk kış günleri için ideal olan parka stili montlar ise tarzınızdan ödün vermeden soğuktan korunmanıza olanak tanıyor. Başlıkları çıkabilen bu modeller farklı kullanım olanakları sunuyor.

AVVA'nın özgün stilini üzerinizde taşımak için kaliteli ve dikkat çekici modellerini Markastok avantajlarıyla inceleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.

Çarpıcı bir stilin adresi olan AVVA ürünleri için Markastok’a mutlaka göz atın!

Kaynak: https://www.markastok.com/avva