İPhone Mobil Uygulama

En popüler cihazlardan olan iPhone üzerinde sizi veya firmanızı tanıtan bir mobil uygulama nız olsun istemez miydiniz? Doğru yerdesiniz.

Android Mobil Uygulama

Pazarın çoğunluğuna hakim olan Android , en çok kullanılan mobil sistemlerin başında geliyor.Android üzerinde bir uygulama ile hedef kitlenize ulaşabilirsiniz

Deneyimli ve tecrübeli ekibimizle uygulamanızı en verimli şekilde hayata geçiriyoruz.

  1. Kolay Yönetim Paneli
  2. Hızlı Yayınlama
  3. Detaylı İstatistik
  4. Kaliteli,Hızlı,Güvenilir

Kenalp Web Tasarım ailesi olarak yılların verdiği tecrübeyle sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Projeyi bitir teslim et gerisine karışma, mantığından uzak duruyoruz. Projenizi teslim etmek aramızdaki ilişkinin başlangıç adımı gibi. Teslim ettikten sonra, canlı ve mail ile destek vermeye devam ediyoruz.  Tüm istediğiniz güncellemeleri bir hafta içinde hayata geçiriyoruz. 

Google Seo Uzmanı, Grafiker, Yazılım Uzmanı, Veritabanı Güvenlik Sorumlusu, Sosyal Medya Uzmanı, ve Editör uzman ekibimizle sizlerin yanınızdayız. 

Yaptığımız işler,

  • Yönetim Panelli Web Sitesi
  • E-Ticaret Sitesi
  • Apple Store ve Google Play Uygulaması
  • Google Seo Çalışması
  • Sosyal Medya Danışmanlığı

50’ye yakın farklı sektörde 200’den fazla projeye imza atan Kenalp Web Tasarım, 2017 yılında yeni web projeleri ve sosyal medya çalışmaları geliştirerek Türkiye internet pazarında farklılıklar oluşturmaya devam etmektedir.

Kenalp Web Tasarım

Adres : Göktürk Merkez Mah. Taşçı Sokak No : 7/A  Göktürk - Eyüp / İSTANBUL 
Tel: 0212 322 64 07 
Gsm: 0506 909 15 07 
Web: www.kenalp.com
E-mail : [email protected]