Göktürk Gsm'den kampanya! Kısa bir süreliğine iphone 6s kırık ekran değişimi sadece 250 TL

Göktürk GSM , Apple ve Samsung marka akıllı cep telefonlarında meydana gelen kırık ekran değişimini özel cihazlar ile Göktürk'te kısa süre içerisinde yapıyor.

Göktürk GSM - APPLE & SAMSUNG KIRIK EKRAN DEĞİŞİMİ

Göktürk GSM , Apple ve Samsung marka akıllı cep telefonlarında meydana gelen kırık ekran değişimini özel cihazlar ile Göktürk'te kısa süre içerisinde yapıyor. Göktürk GSM cep telefonu kırık ekran tamiri ve ekran değişimi hizmeti hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.



KIRIK EKRAN ONARIMI YAPILDIĞINI BİLİYORMUSUNUZ?
Gelişen teknoloji sayesinde kırık ekranlarınız onarımı yapılması artık mümkün! Apple ve Samsung akıllı cep telefonu ekran değişimini daha uygun fiyata yaptırmak için doğru adresGöktürk GSM

Olası kazalarda, fiziksel darbelerde, düşmelerde, sıvı temasında ve bu gibi durumlarda Apple ve Samsung akıllı cihazlarında ekranların değişmesi ve ya da tamir edilmesi mutlaka gerekli olmaktadır. Apple ve Samsung ekran değişimleri ve Apple ve Samsung akıllı dokunmatik panel değişimleri gibi hususlarda aynı unsurların değişimini yansıtmaktadır. Konusunda deneyimli olan Göktürk GSM teknik servisi tozlardan arındırılmış olan ortamlarda olası sorunların yaşanmaması için İphone cihazlarınızın ekran değişimlerini bu alanlarda yapmaktayız. Yaptığı bütün cihazlara garanti vermekte, olası bir tamir işlemlerinden sonra cihazlarınızda bazı sorun veya aksaklıklar kendini gösteriyorsa eğer bu cihazlarınızı en kısa sürede Göktürk GSM'e getirerek gerekli işlemleri ücretsiz olarak yapıyor. Fakat bazı sorunları olan veya ekranlarında çatlamalar, kırılmalar meydana gelen cihazlarınızı Göktürk GSM'e getirirken kesinlikle müdahale etmeyin ve olası kazalardan da korumanız gerekmektedir. Göktürk GSM kırık ekran tamiri ve değişimini piyasaya oranla daha uygun fiyat seçeneklerine yapılmaktadır. Göktürk GSM'e aşağıda yazılı olan adresinden veya iletişim numaralarından ulaşarak gerekli bilgileri ve konuları rahatlıkla kısa süre içinde alabilirsiniz.



Göktürk GSM 
Adres : Göktürk Merkez Mah. Çamlık Cad. No:11 Göktürk - Eyüp / İSTANBUL
Tel : 0532 347 98 30
Web : www.gokturkgsm.com