Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, düzenlediği basın toplantısında Tolgay Arslan, Kerem Demirbay ve Sinan Gümüş hakkında ilk kez konuştu. İşte detaylar...
Tolgay Arslan'ı Milli Takım'da görmeyi çok istediğini ifade eden Terim, "Almanya ve diğer ülkelere olan ilgimiz alakamız ortada. Bazı oyuncuları kazanmak için de çok uğraşıyoruz. Bunların başında da Tolgay Arslan var." dedi.


"AİLESİYLE GÖRÜŞTÜK"
Terim,  "A Milli olmadı hiç, çok da beğendiğimiz bir oyuncu. Milli Takım'da kendisini görmeyi çok istiyorum. Tolgay'ın ailesi ile de görüştük. Alman Milli Takımı eğer birine göz kırpıyorsa bu çok önemli bir durumdur. Ümit ederim ki Tolgay bizimle oynama fırsatı bulur. İsteğim bu yönde" şeklinde konuştu.



"TERCİHİ BİR AN ÖNCE YAPMALI"
Kerem Demirbay hakkında ise Terim, "Kerem ile de ilgili çalışmalarımız var ancak bir an evvel tercihini yapmalı, haklarını kaybetmemeli. Bir de tabii Sinan Gümüş var, daha önceden temasa geçtik bekliyoruz. Kerem'i çok uzun zamandır takip ediyoruz." dedi.


"GİRİŞİMLERİ YAPTIK, BEKLİYORUZ"
Futbol Direktörü Fatih Terim'in Sinan Gümüş sözleri ise şu şekilde: "Sinan için de iki sene evvel gereken girişimleri yaptık. Burada hukuki girişimleri yaptık, bekliyoruz."