İlk maçta rakibi Manchester City’ye deplasmanda 5-2 kaybeden Monaco, evinde oynanan rövanş maçına 3-1 kazanarak çeyrek finale edını yazdırdı.

Monaco’nun gollerini 8.dakikada Mbappe, 29.dakikada Fabinho ve 77.dakikada Bakayoko kaydetti. Manchester City’nin golünü 71.dakikada Sane attı.

Atletico Madrid, deplasmanda 4-2 yendiği Bayer Leverkusen ile evinde golsüz berabere kalarak üst tura adını yazdırdı.

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, Bayern Münih, Borussia Dortmund ve Real Madrid'in ardından iki çeyrek finalist daha belli oldu.

İlk maçta deplasmanda 3-0 kazanan Juventus, evinde ağırladığı Porto’yu 1-0 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

Juventus’un golünü 42.dakikada Paulo Dybala kaydetti.

Deplasmanda Sevilla’ya 2-1 yenilen Leicester, rakibini evinde 2-0 devirmeyi başararak üst tura çıkmaya hak kazandı.

Leicester’ın gollerini 27.dakikada Wes Morgan ve 54.dakikada Marc Albrighton kaydetti.

Türk teknik direktörün kupa yolculuğuna Dortmund son verdi

Türk teknik direktör İsmail Atalan'ın çalıştırdığı, 3. lig takımı Sportfreunde Lotte'nin Almanya Kupası macerası çeyrek finalde Dortmund ile son buldu.

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, 3. Lig ekibi Sportfreunde Lotte'yi 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Borussia Dortmund ile 3. Lig ekibi Sportfreunde Lotte arasındaki Almanya Kupası çeyrek final erteleme maçı ConnectM-Arena'da oynandı. 

Türk teknik adam İsmail Atalan'ın yönetiminde bulunan Sportfreunde Lotte mücadelede gol bulamazken konuk ekip Borussia Dortmund 3 kez fileleri havalandırdı ve yarı finalde Bayern Münih'in rakibi oldu.Milli futbolculardan Emre Mor ile Nuri Şahin'in yedek soyunduğu maçta Dortmund'un gollerini 57'nci dakikada Christian Pulisic, 66'ncı dakikada Andre Schürrle ve 83'üncü dakikada Marcel Schmelzer kaydetti.

Öte yandan Emre Mor mücadeleye 82'nci dakikada dahil oldu.

3. Ligde yer alan Sportfreunde Lotte, Türk teknik direktör İsmail Atalan yönetiminde Almanya Kupası'nda Werder Bremen, Leverkusen ve 1860 Münih gibi dev ekipleri saf dışı bırakmıştı.