Eren Derdiyok şöyle konuştu:

"ŞANS BİZDEN YANAYDI"

İlk maçlar hep zordur. Çok önemli bir galibiyet. Karabükspor'u tebrik ediyorum, iyi oynadılar. Bugün kapasitemizin altında oynadık. . Şans bizden yanaydı, altın değerinde 3 puanla başladık. Futbol böyle ama, 90 dakika sonuna kadar inanacak ve kovalayacaksın

"15 GOL ÜSTÜNÜ HEDEFLİYORUM"

Henüz adaptasyon sürecindeyim. Beşiktaş maçında sonradan oyuna girdim etili olamamıştım zaten belli oldu. Ama hoca bana güvendi. Mücadele etmeyi bırakmadım ve formayı aldım. Takıma alışıyorum arkadaşlar da yardımcı oluyor. Bu sezon hedefimiz kesinlikle şampiyon olmak. Bunun için takım olarak oynamaya ve takım olmaya ihtiyacımız var. Gol sayısı olarak geçen sezonun (15) üzerine çıkmak istiyorum. G.Saray'ın böyle bir forvete ihtiyacı var. Benim gol atmamdan daha önemlisi takımın kazanması.

TOLGA: 'ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK'

Galatasaraylı futbolcu Tolga Ciğerci kazandıkları Karabükspor maçından sonra yaptığı değerlendirmede, “En önemlisi maçı kazanmamız. Bunu da başardık. İlk yarı kendimizi zorladık. Daha iyi olabilirdik. İkinci yarı şansımız daha fazlaydı. Takıma yardım etmek istiyorum. İlk maçımdı Süper Lig’de. Kendimizi ilerleyen haftalara daha iyi hazırlayacağız. Almanya’da bir maçta 14 kilometre koşmuştum. Bu önemli değil. Önemli olan takımın performansı” ifadelerini kullandı.