Fenerbahçe Beşiktaş maçı ile sezonun ilk derbisi sahne alacak. Oldukça heyecanlı geçmesi beklenen derbi karşılaşmasında iki takımında tek isteği karşılaşmayı kazanmak. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları da belli oldu. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? İşte bilet fiyatları

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta? 

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı 23 Eylül Cumartesi günü oynanacak. 19:30'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıkıyor

Fenerbahçe Kulübünün yüksek divan kurulu, kongre ve temsilci üyeleri için yarın satışa sunulacak biletlerin fiyatı, 80 ile 400 lira arasında değişiyor

Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadı'nda yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletlerinin satışına yarın başlanacak. Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre biletler, yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri ile temsilci üyeler için yarın satışa çıkarılacak.

Derbi bilet fiyatları ne kadar? Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman oynanacak? ile ilgili görsel sonucu

Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri için 20 Eylül Çarşamba günü satışı yapılacak derbi biletleri, 21 Eylül Perşembe gününden itibaren de genel satışa sunulacak. Sadece "www.passo.com.tr" üzerinden satışı yapılacak biletlerin fiyatları şöyle:

Okul açık-Migros tri?bünü: 80 lira 
Fenerium üst-Maraton üst A-B H-I blok: 100 lira 
Fenerium üst-Maraton üst C-D-F-G blok: 120 lira 
Fenerium alt-Maraton alt A-B-H-I blok: 180 lira 
Fenerium alt-Maraton alt C-G blok: 200 lira 
Fenerium alt-Maraton alt D-F blok: 230 lira 
Maraton alt E blok: 275 lira 
Fenerium alt E blok: 300 lira 
1907 tribünü: 400 lira

Fenerbahçe’ye Dirar şoku

Fenerbahçe’nin deplasmanda 4-1 galip geldiği Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan Nabil Dirar’ın Beşiktaş derbisine yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Mücadelenin 32. dakikasında sakatlanarak yerini Mehmet Ekici’ye bırakan 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun bugün MR’ı çekildi. MR sonucunda Faslı futbolcunun kasığında 1. dereceden yırtık olduğu tespit edildi.

Futbolcunun, sakatlığı nedeniyle 23 Eylül Cumartesi Ülker Stadı’nda oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Dirar'ın yokluğuna alternatif önlem

Beşiktaş derbisine mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe’de bazı taşlar yerinden oynuyor, sakatlığı atlatmak üzere olan oyuncular da takıma dönüyor.

Beşiktaş ve Galatasaray’ın 5 puan gerisinde kalan ve derbiyi her zamankinden fazla önemseyen Fenerbahçe cephesinde hazırlıklar ve taktik analizler tamamlanmak üzere.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, Dirar’ın yokluğunda bu boşluğu Giuliano ile doldurmaya hazırlanıyor. Giuliano’nun sağ kanada Alper Potuk’un da orta sahaya çekilmesi üzerinde duruluyor.

Böylelikle hem orta alanın direncini artırmayı hem de sağ kanatta hücum etkinliğini düşürmemeyi ve daha da üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Kocaman derbiden galibiyet ile ayrılıp rahat bir nefes almayı planlıyor.

Savunma sağlama alınıyor

Öte yandan Skrtel’in takımla çalışmalara başlaması stoper hattını Neto-Skrtel ’in oluşturacağı anlamına geliyor. Mehmet Topal da iyileşti. Josef-Ozan ikilisinden iyi verim alan Aykut Kocaman, ön libero kararında zorlanacak. Topal’ın Skrtel iyileşmezse stoper oynama ihtimali de var.