20 Nisan 2017 tarihinde saat 11:30'da Şişli'de bir ilk daha gerçekleştiriyoruz.Her yıl düzenlenen 23 Nisan etkinliklerimizde  normal olarak nitelendirdiğimiz çocuklarımız bayram kutluyor. Şişli Kent Konseyi Kadın Meclisi ''Hergün Bayram Olsa'' sloganıyla otistik,down ve özel alt sınıf öğrencilerimizle birlikte otuz metre 
uzunluğunda tek parça resim çalışması yapacaklardır.

Çalışmalarımıza Şişli Harbiye İlkokulu 2.sınıf öğrencileri,Zincirlikuyu İsov Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,Tohum Otizm Vakfı Okulları,Engelli Dernekleri,Özel Kemerburgaz Doğa Bilim Okulları katılacaktır. ''Mavi Baget'' müzik topluluğu gönüllü konser verecek,''Bulan Show'' ve ''İnes Kiremitçi''eşliğinde serbest dans çalışması yapılacaktır.

Çalışmanın sonucunda çocuklarımıza Okan Üniversitesi sponsorluğunda hediyeler verilecektir.Taksim Spor Kulübü kapılarını açmakla beraber çocuklarımızın yeme içme ihtiyaçlarını da karşılayacaktır. Şişli Belediyesi'nin de destek verdiği bu çalışma, çocuklarımızın mutluluğu için yapılmış resmin kültür merkezlerimizde sergilenmesi sağlanacaktır. 
 

Birçok alanda sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan , Şişli Kent Konseyi Meclis Başkan'ı olan ve devlet kurumlarında da Lise Kurucu Müdürlük , Müdürlük yapan ve Şişli Özel AÇI Anadolu Lisesinin kuruluş ve oluşumunda Eğitim Yönetimi Danışmanlığı yapan Zakine TAŞ yeni eğitim-öğretim döneminde Kemerburgaz Doğa Bilim Okulunda Lise Müdürü olarak göreve başlayacak.