Şafak Sezer'in yazıp yönettiği “Kolpaçino- 3. Devre” filmi bugün vizyona girdi. Aylardır merakla beklenen film sinema eleştirmenlerinden tam not aldı. Film hakkında ortak görüş "çok güldüreceği"... Kolpaçino 3. Devre Türkiye'nin en iyi komedi filmi olmaya aday gösteriliyor.



Kolpaçino-3. Devre’ filmi 11 Martta vizyona girdi. Filmin yönetmenliğini ve başrolünü üstlenen Şafak Sezer, projenin devam serisinin geleceğinin müjdeledi. Yapımda mafya babasını canlandıran Erkan Petekkaya, oynarken çok eğlendiğini ve ortaya güzel bir iş çıkardıklarını söyledi. Komediyi çok sevdiğini vurgulayan Petekkaya, ‘Şu an bu kadar kamera beni çekiyorsa ‘Serseri’ diye bir dizi çekmiştim. Oradaki absürd role borçluyum her şeyimi' dedi.


KOLPAÇİNO-3 DEVRE'NİN KONUSU:



Özgür, Sabri’nin ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır ve oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte, oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının adamlarından birinin telefonu Özgür’ün telefonuyla karışır. Özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta yirmi adet bir milyon dolarlık banknot olduğunu farkeder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. Fakat Başkan, bunu Özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır.
Filmin yönetmenliğini Şafak Sezer yaparken oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ferdi Akarnur, Tuğba Melis Türk gibi isimler rol alıyor.