Her geçen gün biraz daha gelişerek büyüyen Zekeriyaköy’de Parti ve Organizasyon alanına yeni bir soluk geliyor. Lima Parti ve Organizasyon Evi ile artık özel günleriniz daha eğlenceli geçecek.

Lima Parti ve Organizasyon İşletmecisi Oygün Korkut Özbekrem,”Geniş top havuzu parkuru, ayrı oyun odası ve dans etmek isteyen çocuklarımız için sunulan disco odası ile doğum günleri palyaço ve animatör eşliğinde unutulmaz bir anıya dönüşecek. Özenle seçilip sunulan kaliteli ve lezzetli yemek listelerimiz ile gerek yetişkinler, gerek çocuklar  Lima’dan mutlu ayrılacaklar.”dedi.

SADECE ÇOCUKLARI EĞLENDİRMEYECEK!

Lİma’nın her yaşa hitap eden parti ve organizasyonları gerçekleştireceğini belirten Özbekrem, “Lima’ nın hedefi sadece küçük yaştaki çocukların mutluluğu ile sınırlı değil. Aynı zamanda yetişkin doğum günleri, sürprizlerle dolu baby shower, diş buğdayı, altın günleri ile beş çayları için de hazırız. Kına geceleri, konsept partiler ve seçkin davetlerinizi Lima farkı ile yaşayacaksınız. Mekanın huzur veren havuza açılan bahçesi ve iç mekandaki şömine sıcaklığı eşliğinde, özel günlerinize ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacağız.”diye konuştu.

Lima Parti ve Organizasyon Evi tasarımda sınır tanımayan anlayışıyla, hayallerinizi yaşatacak.

Lima Parti ve Organizasyon İletişim: 0505 750 34 02

Zekeriyaköy Mahallesi 2. Cadde No15/D1’de SARIYER