Rehber Kimya endüstriyel bakım ve koruma kimyasalları alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur.Üretim ve satışı kendi bünyesinde bulunduran Rehber Kimya,Türkiye'nin birçok noktasında müşterilerine yönelik hizmetlerini sürdürmektedir. Firmamız,kaliteden ödün vermeden, saygınlığını ve güvenilirliğini daha ileriye taşıyarak,bilgi birikim ve donanımı ile müşterilerin karşılaştığı problemleri yerinde çözmektedir.İklim değişikliği ve küresel ısınmanın sonuçlarından biri olan susuzluk kişisel hijyeni ve endüstriyel temizliği yakından ilgilendirmektedir.

Rehber Kimya,üretim ve satış sonrası hizmet aşamalarında dünyanın sorunu olan bu olguyu göz ardı etmemiştir.Ürünlerin çoğu biyolojik olarak parçalanabilme özelliğine sahip olmaları su harcama miktarını ciddi anlamda düşürmektedir.Araştırma ve geliştirme yatırımlarını hız kesmeden sürdüren firmamız,müşterilerin değişen ihtiyaçlarına ve sektörlerinde Türkiye'nin ve Dünyanın önde gelen firmalarına spesifik ürünler konusunda çözümler getirmektedir.

Rehber Kimya,taşıdığı sorumluluğun bilincindedir ve bunu tüm çalışanlarıyla paylaşmaktadır.Başarının,işini doğru yapan satışçılarla mümkün olacağına inanan Rehber Kimya,kadrosuna seçtiği adayların kurum kültürüne ve yapısına uyum sağlayacak kişiler olmasına özen gösterir. Kişisel ve mesleki kalitelerini arttırmak amacıyla,çalışanların gelişimi ve eğitimi yönünde çeşitli çalışmalar yapılmaktadır.ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Belgesi'ne sahip Rehber Kimya tüm çalışanlarına kalite ve hizmet bilincini yerleştirilmiş ve sürekli gelişmeyi ilke edinmiştir.
 
Rehber kimya olarak;
Restaurant , cafe,fabrikalara yönelik teknik ve hijyenik grubumuz mevcuttur.
Genel temizlik ürünleri
Mutfak bölümü ürünleri
Yüzey temizleyiciler
El sabunları

Fabrikalara yönelik bakım onarım ürünleri;
Solventler
Yağlar
Boya çözücüleri
Üretime yönelik el sabunları
Özellikle oluklu mukavva sektörüne yönelik spesifik ürünler.
 
 
Rehber Kimyevi Madde Tekstil Reklam Gıda San.Tic.LTD.ŞTİ
Adres : Demirkapı Mah.Çiğdem Sk.No:18 D:1 Bağcılar/İstanbul

Arzu YETEN

T:0212 446 92 11
F:0212 446 92 11
GSM:0532 402 37 72
GSM:0541 606 60 64
İ:[email protected]
W: www.rehber-kimya.com