Deva ağrı kremi baş, burun, göz, ense, kulak, kol, dirsek, el, el parmakları, el bileği, göğüs kafesi, kasık araları, karın, mide, kalça, ayak bileği, ayak parmakları, bacak, diz, ayak tırnakları, ayak altları, kemik gibi yumuşak ve sert dokularda meydana gelen ağrı, romatizma, iltihap, kireçlenme, mantar, nasır, egzama, pişik, sedef, kaşıntı, yanık, alerji gibi sorunlara karşı kullanılmaktadır. Vücudun kendini onarmasına yardımcı olan bu krem iyileşme sağlamaktadır. Çörek otu yağı kremi Bununla birlikte vücudun herhangi bir bölümünde oluşmuş akne, sivilce, isilik, yara, temre, kırışıklık, kızarıklık ve basit bezelenme belirtilerinde oldukça yararlı etkiye sahiptir.

Kremnasıl sürülür?

                Bel bölgesi omurlarında, kuyruk sokumu omurlarında meydana gelen bel fıtığı, sinir sıkışmaları, siyatik, diz kayması, kireçlenme gibi kemik ve kıkırdak bozuşmaları için oldukça etkili olan deva ağrı kremi bel bölgesindeki kasların ağrılı durumları, kaza, düşme, travma, ağır yük kaldırma ya da kendiliğinden oluşan ağrılı durumlar için boyun bölgesinden kulak arkasındaki saçsız bölge ve kuyruk sokumuna kadar tüm sırt bölgesine sürülerek uygulanabilmektedir. Omuz başları ve koltuk altı kaburgalarına da sürülebilmektedir.

                Bel fıtığı, sinir sıkışması, diz kayması gibi problemler nedeniyle kalça, bacak, diz, ayak parmakları ve ayak bileği gibi eklemlerde uyuşukluk ve ağrı meydana gelmişse kalça başından başlayarak tüm dize, bacağa, ayak bileği, ayak parmakları ve ayak altına kadar sabah-akşam sürülmelidir. Krem uygulamaları iyileşme sağlanana kadar devam etmelidir.

Baş ağrıları ve migren için kullanım

                Deva ağrı kremi ağrıların başladığı durumlarda, şakaklara, alına, burun içleri, kulak arkaları ve enseye yeterli miktarda sürülerek uygulanır. Daha sonra hafifçe ovulur. Saç içerisinde oluşan yara, kaşıntı, sivilce, kabuklanma gibi belirtiler için akşamları yatmadan önce uygulanır. Krem kullanımına iyileşme sağlanana kadar devam edilmelidir.http://www.devaagrikremi.gen.tr/ sayfasında bulunan yazıları okuyarak ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.