Plajda şemsiye altına haps olmak istemiyorsanız önlem almak için son günleriniz.
 
Yaz dönemi bitmek üzereyken asla aklımızdan çıkmayan ve hepimizin ortak sorunu olan cilt lekelerimize çok dikkat etmeliyiz. Güneş lekelenmeleri, diğer leke çeşitlerinden, bu yılın en trend bakımlarından ve nelere dikkat edersek sorunsuz bir yaz dönemi geçirebileceğimizden bahsedeyim. Leke sadece güneş temalı olmayabilir her lekenin kendine has bir oluşum hikayesi vardır. Lekenin hikayesine kulak verilmezse tedaviside çok kolay ve sonuç odaklı olmayacaktır. Lekeyi çeşitli ürünler ve kapatıcılar kullanarak saklayıp yok saymak, lekenin her geçen yaz daha da koyulaşıp büyümesine katkı sağlamaktır. Lekenizin kışın kaybolması iyileşip yok olduğu anlamına gelmez. Gerekli peeling ve roller protokollerinin acilen uygulanması gerekir.
 



Cilt yenilemede konforlu ve popüler bir yöntem olan Dermaroller ile kök hücre ekstresi içeren ürünlerin cilt altına iki yüz kattan daha fazla geçmesi sağlanıyor. Uygulama akne izlerinin tedavisinde, geniş gözeneklerin sıkılaştırılmasında, göz altı morluklarının giderilmesinde, leke tedavisinde, kırışıklık giderilmesinde, cildin canlandırılmasında ve saç dökülmesi gibi bir çok problemde oldukça başarılı sonuçlar veriyor. Kontrollü çalışmalarda 6-8 ay sonra kollajende yüzde 200 artış görüldüğü belirtiliyor. Dermaroller vücudun her bölgesinde kullanılabiliyor yüz, boyun, sırt ve kafada dahi kullanılabiliyor.
 
Böylece ciltte istenmeyen renk tonu değişimleri, akne izleri ve kırışıklıklar doğru Dermaroller uygulaması yapılarak kalıcı olarak giderilebilir.
 
Gelelim son zamanların en çok konuşulan ve trend olan bakımlarına…
Vee karşınızda Pumpkin Peel ve Hollywood Bakımı son zamanların en başarılı ve trend olmuş bu iki bakımına birde Omega Light LED ışık terapisi eklendiğinde cildimiz ışıl ışıl muhteşem bir görünüme kavuşuyor. Tek tek ele alacak olursak Pumpkin Peel Olgun, lekeli, akneli, kuru, hassas ve atopik derilerde muhteşem etkisi olan bir peeling.


Derinlemesine nemlendiren bu peeling bakımı kuruluk, yaşlanma ve akne problemlerine organik bir çözüm sunuyor.
 
Hollywood Bakımı ise adından da anlaşıldığı üzere kendinizi Hollywood starı gibi hissetmenizi sağlayacak. Yoğun iş stresinden kurtulmak ve kendinizi bir nebze şımartmanız için mükemmel bir bakım önerisidir. Dış faktörlerin cildimize verdiği zararlardan kurtulmak için muhteşem bir uygulama. Her cilt tipine her mevsim uygulanabilen Hollywood Bakımı güzelliğinize güzellik katacaktır. Her zaman hatırlattığım gibi bol bol su içmeyi unutmayın sağlıklı kalın.
 
 


 

Estemia Göktürk
Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Belediye Caddesi, Yücel Sokak, Kemerlife 21 Çarşı No: 26/220, Göktürk 34077 İstabul
Telefon: 0212 322 91 85
Randevu ve Bilgi için : 0533 063 23 50