GÜNDE 8 BARDAK SU İÇİN!


 

Bardak saymaya gerek yok. Araştırmalar, susuz kaldığı anda bir bardak su içen kişilerin sağlıklarını koruyabileceklerini göstermektedir.



Suyun yanı sıra çorba, meyve ve sebze gibi sıvıdan yana zengin gıdalar, meyve suyu, çay ve kahve gibi içecekler su ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olabilir.
 

Burada en önemli nokta tuvalete çok az gitmeniz, idrarınız koyu sarı renkte olmasıdır. Bu belirtiler vücudunuzun susuz kaldığının en önemli göstergeleridir.

YUMURTA KALBE ZARARLIDIR!

Günde 1 yumurta yemek kalp rahatsızlığı riskinizi artırmaz. Evet, yumurtanın sarısında kolesterol bulunur; ama çoğumuz için herhangi bir gıdada bulunan miktar kadardır.



Dahası yumurta kalp hastalıkları riskini düşürebilecek besin maddelerinden biri olan Omega 3 içerir.


 

DEODORANT KULLANIMI MEME KANSERİNE NEDEN OLUR!

Bazı bilim insanları, roll-on ve deodorantlarda bulunan kimyasalların koltuk altından emilmesinin mümkün olduğunu, bu kimyasalların tümörleri daha olası hale getireceğini düşünüyorlar.



 

Ancak Ulusal Kanser Enstitüsü, meme kanserine herhangi bir ürünün neden olduğunu gösteren hiçbir kanıt olmadığını açıklamıştır.


SOĞUK HAVA, SOĞUK ALGINLIĞINA NEDEN OLUR

Anneniz ne kadar söylemiş olursa olsun, soğuk havada uzun zaman harcamak sizi hasta etmez. Sanılanın aksine mikrop ve bakteriler sıcak havayı daha çok severler.