CITROËN C-Elysée

Detaylı bilgi için : www.bayraktar-otomotiv.com/citroen/c-elysse

Bayraktar Otomotiv İstinye Şube
Telefon : 
0212 362 40 00
Adres :  İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. No:45 Sarıyer - İstanbul

 

CITROËN C-ELYSÉE zarafetle yenileniyor! Sedan, prestijli görünümünü güçlendiren bir radyatör panjuru ve yenilikçi tasarıma sahip aydınlatma sistemiyle incelikli bir gelişim sergiliyor.

İki modern ve canlandırıcı yeni kasa rengi sunuluyor: Lazuli Mavisi ve Çelik Grisi. Tasarım, konfor, duruş, teknoloji... CITROËN'in yeni nesil sedanını dört videoyla keşfedin.

TASARIM

PRESTİJLİ BİR SEDANIN ZARAFETİ

1500x646_1.jpg

Yeni CITROËN C-ELYSÉE'nin ön yüzü, aerodinamiği iyileştirecek ve yol tutuşu güçlendirecek şekilde genişletildi. Sis farlarının üst kısmına yerleştirilen LED'li yeni aydınlatma sistemi prestijli bir zarafet katıyor. C-ELYSÉE ile şıklık göze çarpsın!

AYDINLATMA SİSTEMİ

1500x646_4.jpg

C-ELYSÉE, dışarıdan anında göze çarpıyor. 3D etkili yeni farlar, CITROËN yelpazesinin tüm modelleriyle uyumlu bir aydınlatma sunarak aracın arkasına modernlik kazandırıyor. C-Elysée'nin prestijli şıklığı, boyutu vurgulayarak güçlendiriyor.

YENİ CITROËN C-ELYSÉE: BOYUTLAR

celysee_boyut

Bu sedan, optimize edilmiş boyutlarıyla park etmede ve manevrada kolaylık sağlıyor.

  • Yükseklik: 1,466 m
  • Genişlik: 1,95 m
  • Aks mesafesi: 2,65 m
  • Uzunluk: 4,416 m

SARSILMAZ GÜVENİRLİK

Yeni CITROËN C-ELYSÉE, zamanın ve kilometrelerin sınavından geçecek şekilde tasarlanmış, sarsılmaz bir araç olarak sunuluyor. Yerden yükseklik, lastikler, kapılarda çift sızdırmazlık bariyeri, karoser parçalarının optimum bağlantıları... 

Her ayrıntı dayanıklılık için tasarlanmıştır.
1500x646_9.jpg

RAHATLIK

test-bien_etre.jpg

Herkesin rahatlığı için tasarlanmış ferah bir sedan. Bu sedanın mükemmel yol tutuşu ve süspansiyon konforu her güzergahın zevkli bir yolculuğa dönüştürülmesinde önemli katkı sağlıyor.

MODÜLER İÇ MEKAN... 
VE GENİŞ BAGAJ!

YENİ CITROËN C-ELYSÉE, 5 kişilik oturma yeri ve geniş bagaj hacmiyle kompakt yapı ve araç içi ferahlığı dengede tutuyor. Aracın mükemmel yol tutuşu ve süspansiyon konforu her güzergahın zevkli bir ana dönüştürülmesinde önemli katkı sağlıyor. 

500 litreden fazla hacim sunan bagaj, kolay erişim ve pratiklik sağlıyor. Ayrıca, 2/3-1/3 şeklinde bölünebilen arka koltuk sırası ek yükleme alanı açmak için basit ve sezgisel şekilde katlanıyor.

597x597.jpg

TEKNOLOJİK ZEKA

1500x500_Intelligence_techno.jpg

CITROËN C-ELYSÉE, zarafet ve kanıtlanmış sağlamlığının yanında modern ve geniş bir sedandır. Citroën'in konfora hizmet edecek sezgisel teknolojiler sunma felsefesine sadık kalan C-ELYSÉE, artık 7" dokunmatik tablette yeni nesil radyo ve bağlantılı navigasyon sunuyor.

1.gif

DOKUNMATİK TABLET

Yeni C-ELYSÉE, 7" dokunmatik tablet sayesinde tüm ses sistemi ve navigasyon kumandalarını sürücünün elinin altında bir araya toplarken aşağıdaki teknolojileri sunuyor:

  • NAVİGASYON SİSTEMİ, gerçek zamanlı bağlantı sayesinde trafik sıkışıklıklarından kurtulmanıza olanak tanırken harita gösterimiyle yol tarifi işlevini iyileştiriyor. (IOS işletim sistemli telefonunuzun mevcut haritalar özelliği üzerinden çalışmaktadır.)

  • MIRROR SCREEN (Apple CarPlayTM + MirrorLink®) ile akıllı telefonunuzun uygulamalarını ve içeriklerini doğrudan dokunmatik tablette bulabilirsiniz.

  • SES TANIMA (entegre edilerek veya akıllı telefon üzerinden) işleviyle aracınıza sesle kumanda edebilirsiniz.

  • TELEFON işlevinden Bluetooth teknolojisi sayesinde yararlanabilirsiniz (telefon rehberine erişim ve çift çağrı yönetimi).

  • Bağlantılı RADIO AM / FM 4 hoparlör ve direksiyon altı kumandalarla sunuluyor (CD çalarsız) ve akıllı telefonunuza kaydettiğiniz müzikleri dinleme olanağı sağlanıyor.

SÜRÜŞ YARDIMLARI

ARKA PARK YARDIMI

747x322_C-Elysee-stationnement-arriere.jpg

.

Arka park yardımı, görsel ve sesli işaretlerle engellerin mesafesi konusunda sizi uyarıp, park işlemini sorunsuz hale getiriyor.

HIZ SABİTLEME VE SINIRLAMA SİSTEMİ

747x322_C-Elysee-régulateur-vitesse.jpg

.

Hız sabitleme-sınırlama sistemiyle istediğiniz şekilde sürüş hızını veya geçilmemesi gereken hız limitini programlayabilirsiniz.

BLUEHDI DİZEL MOTORLAR 
& PURETECH BENZİNLİ MOTORLAR

Yeni CITROËN C-ELYSÉE'de performanslı ve tutumlu bir motor yelpazesi kullanılıyor. Benzinli cephesinde, PureTech 82 (düz vites), dizel cephesindeyse C-ELYSÉE'de HDi 92 (düz vites) motor seçenekleri mevcut.
1500x646_motorisations.jpg