1983 yılında Batman’da dünyaya gelen Zeki Sarı, aslen Siirt Tillo’ludur. İlköğretim, ortaöğretim ve liseyi Batman’da tamamladıktan sonra Güneydoğu’da Arap, İran ve Irak ülkeleri ile ithalat ihracat işleri yapmaya başlamıştır. Zamanla işlerini genişleten Zeki Sarı Ortadoğu’da yaşının genç olmasına rağmen büyük bir başarı yakalamıştır. Aynı zamanda evli iki çocuk babasıdır.

Çok çalışan ve bu yoğunluğunun içinde ithalat ve ihracat dışında 2009 yılında turizm sektörüne de el atmıştır. Ortadoğu’da ki Arap kökenli yatırımcıların Türkiye’ye yatırım yapmasını sağlamıştır. Profesyonel konaklama ve transfer işlerinde de bir kez daha başarıyı yakalamıştır. Çevresinde sevilen biri olan Zeki Bey, fırsat buldukça etrafında ki gençlere öncü olduğunu onlara fikir geliştirmek anlamında yol gösterdiğini dile getirmiştir.

Turizm sektöründe elde ettiği başarıyı, tanıştığı Arap yatırımcılarla genişletip bir de inşaat sektörüne giriş yapmıştır. 2014 senesinde Bostancı, Bağdat caddesi, Suadiye, Maltepe ve Erenköy’de hala faaliyette olan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat sektöründe ki etkinliğini de kanıtlamıştır.

Hiç durmadan çalışmalarına devam eden Zeki Bey son olarak sanat camiası, medya_tv ve müzik yapımcılığına hızlı bir giriş yaparak bu sektörde de kısa sürede yerini sağlamlaştırmıştır.

ZEKİ SARI PRODUCTİON olarak sektöre başlayıp prodüksiyon sanatçısı Mutlu Genç ile Yıkıla Yıkıla şarkısının klibini çekip dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Kısa bir süre içinde solisti Mutlu Genç’in direktifleri ile kendi sanatçı ve solistlerini seçmeye hazırlanıyorlar. Kendi solistleri ile Arap ülkelerinde düet yapmayı planladığı Arap starlar ile ülkemizde fark yaratmayı planlayan yapımcı ve iş adamı son olarak: ‘Bugüne kadar düşünüp tasarladığım birçok işte başarılı oldum. Bu sektörde vefayı, dürüstlüğü ilke bilip başarıların uzakta olmadığını biliyor, hissediyorum. Tüm yatırımcı iş adamlarına ve yapımcı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.’ dedi.