İpek Demir ÄGÄIS by Liman’da geçtiğimiz hafta sevenlerine konser verdi.  Yeni şarkısı 'unutverdim' ile Almanya Münih kentinde gurbetçi hayranlarıyla buluştu. Konserin düzenlendiği mekana akın eden genç şarkıcının hayranları, konser alanını saatler öncesinden doldurdu. Yaşanan izdiham nedeniyle mekanın kapıları erkenden kapatıldı.

Hayranlarının alkışları, ıslıkları ve yoğun sevgi gösterileri arasında sahneye çıkan İpek Demir, sevilen eserlerini art arda seslendirdi. Hareketli parçaları ve sahne performansıyla sevenlerini coşturan İpek Demir, müzik listelerinde üst sıralara tırmanan yeni şarkısı 'unutuverdim' ile müzik ziyafeti verdi. Slow şarkıları ile alanı dolduran yüzlerce kişiyi romantizmin doruklarına çıkaran ünlü sanatçı, gurbetçi hayranlarına müzik dolu bir gece yaşattı.



ÄGÄIS by Liman tıklım tıklım dolduran sanatçı sahnede müthiş canlı performansıyla en güzel şarkılarını seslendirdi. Zaman zaman isteklere de geniş yer vererek sevenlerine unutamayacağı bir gece yaşattı. 3 saate yakın sahnede kalan İpek Demir görmüş olduğu ilgiden dolayı hayranlarına çok teşekkürlerini iletti. Her hafta sonu değişik müzik tarzı ve ünlü sanatçılarla hizmet sunan ÄGÄIS by Liman açıldığı günden beri çevrenin en gözde mekanı oldu. İpek Demir hayranları konser sonrası hatıra fotoğrafı çekilmeyide unutmadılar.

İpek Demir'in Almanya Organizasyonunu Nurcan Gelir organize etti.


İpek Demir - Nurcan Gelir