Konser öncesinde gazetecilere ve New Göktürk mikrofonlarına açıklama yapan Funda Arar, konseri için üç özel kostüm hazırlattığını, elbisesinin desen tasarımının ise kardeşine ait olduğunu söyledi.

FUNDA ARAR: BU İLGİ MUHTEŞEM BİR ŞEY
Sahne performansından önce basınla bir araya gelen Funda Arar: "Harbiye'deyiz. Ben yıllardır konser veriyorum ama her seferinde büyük bir heyecan duyuyorum. Sevenleriyle buluşacağı geceye iyi bir şekilde hazırlandığını dile getiren sanatçı, bu sahnede yıllardır konser verdiğini ve her seferinde, ilk kez sahneye çıkıyor gibi heyecanlandığını vurguladı.

Funda Arar, güzel bir konser olacağını belirterek, "Gelen herkesin ayağına sağlık. Çok mutluyum, çok güzel bir şey burada olmak.Konserlerimize yaz boyunca devam ettik. Bayramda da Kıbrıs'ta konserimiz olacak. Eylül ve ekimde de konserlerimiz devam edecek. Yeni şarkılar üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Burada sahneye çıkacağım için gerçekten çok heyecanlıyım." diye konuştu.




EŞİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Funda Arar, aylardır titizlikle hazırlandığı konserine "Kaldırımlar" şarkısıyla başladı. Muhteşem konser, dev bir koro eşliğinde "Yak Gel", "Alagül" ve "Haberin Var Mı" şarkılarıyla devam etti. Sanatçı yeni albümü Aşk Hikayesi'nden de sevilen şarkıları Düşman Gibi, Bırakma Beni, Armağansın, Demli ve Rum Havası'nı seslendirdi. Sahneden eşi Febyo Taşel'e teşekkürü de ihmal etmeyen Arar; "Bunca güzel şarkının sahibi kendisi" dedi.

AÇIKHAVA'YA ÖZEL AKUSTİK ŞÖLEN!

unda Arar, etkileyici sahne performansına 2. yarıda Açıkhava'ya özel 6 şarkılık akustik performansla devam etti. Harbiye'yi hınca hınç dolduran kalabalık, yağmur altında romantik bir müzik şölenine tanıklık etti.

Daha sonra sahneye çıkan Fundar Arar, ilk olarak Necip Fazıl Kısakürek'in yazdığı "Kaldırımlar"ı seslendirdi. Aralarında "Gamsız", "Benim İçin Üzülme", "Senden Öğrendim" ve "Bırakma Beni"nin de olduğu şarkılarını söyleyen sanatçıya, sevenleri eşlik etti.

ELBİSESİ BEĞENİ TOPLADI

3 saat boyunca sahnede kalan Arar'ın ilk yarıda giydiği rengarenk çiçek işlemeli beyaz elbisesi Songül Sarpbaş imzalıydı. Üstündeki tüm desenlerin ise kardeşi Fulya Arar'a ait olduğunu söyleyen sanatçı "Songül Sarpbaş ve kardeşimin ortak çalışması, büyük bir emek var. Ben de keyifle taşıyorum bu elbiseyi. Benim için çok özel bir gün bugün, onlar da çok özel bir kostüm hazırladılar" dedi. Funda Arar 2. yarıda, yine Songül Sarpbaş imzalı gri payetli bir tulum ve beyaz şifon bir elbise ile sahne aldı.

 

ÜNLÜLER GEÇİDİ İZLEDİ
Konseri izlemeye gelenler arasında Bergüzar Korel, Gökhan Tepe ve eşi Aylin Tepe, Behzat Gerçeker de vardı. Funda Arar ve dev orkestrasını dinlemeye doyamayan seyircinin dinmeyen alkış ve çığlıkları cevapsız kalmadı. Arar "Kara Sevda" şarkısıyla bis yaparak sevenlerine veda etti.

Konser sırasında yağan yağmurun güzelliğine değinen Fundar Arar, "Yağmur berekettir, sonuçta yaz yağmuru, güzel olacak inşallah her şey, hepiniz hoş geldiniz." ifadesini kullandı.