New Göktürk Dergisi gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Alanında uzman doktor, diyetisyen, psikolog, avukat, gurme, ilişki uzmanı gibi bir çok branşta 20'den fazla köşe yazarı ile okurlarına hizmet veren New Göktürk Dergisi'nde Tiyatro Eleştirmeni ve Dramaturg Sağra Simge Özaltın makaleleri, araştırma haberleri ile okurlarımıza kültür sanat dalında bilgilerini aktaracak.

Tiyatro Eleştirmeni ve Dramaturg Sağra Simge Özaltın Kimdir ?
Maltepe Üniversitesi Halkla İlişkiler - Reklamcılık, ardından İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nü bitirip aynı üniversitede Pedagojik Formasyon'unu tamamladı. Okul yıllarında Fenerbahçe Spor Kulübü Reklam ve Pazarlama Departmanı'nda görev aldıktan sonra, Habertürk TV Aktüalite Programı iç yapımlarda çalışmaya devam etti. Üniversite yıllarında okulun blues jazz grubunda vokalistlik yaparken, Sunay Akın Oyuncak Müzesi Yaratıcılık Kulübü etkinliklerinde yer aldı.

4 yıldır Kemerburgaz Doğa Bilim Okulu'nda tiyatro-drama eğitmenliği yapmakla beraber, okul dışında da yaratıcı drama ve yaratıcı yazarlık eğitimleri vermeye devam ediyor. Kundalini yoga, Dünya Mutfakları'ndan lezzetler yapmak ve Moliere başta olmak üzere Fransız tiyatro yaklaşımı vazgeçemediği terapileri arasında yer alıyor.

Tiyatro Eleştirmeni ve Dramaturg Sağra Simge Özaltın
Mail : [email protected]
instagram : sagraspeciall