Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk’ün uzun yıllara dayanan tecrübesi ile 2012 yılında kapılarını açan Tan Sağtürk Akademi Göktürk, her yaştan sanatseverin hayatına ışık tutmaya devam ediyor.

Klasik Bale bölümünde 8 yıl boyunca aralıksız eğitim gören öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı diplomalarını alarak Tan Sağtürk akademilerde stajyer öğretmen olarak çalışabilmekte ve sonrasında Bale Öğretmeni olma ve kurs açma yetkisine sahip olabilmekteler.

Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ve konservatuar eğitimi almış, kendilerini sanatsal platformda kanıtlamış eğitmen kadrosuyla yola çıkan akademimiz, Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak eğitim vermeye devam ediyor.



Konservatuvara hazırlık kalitesinde bale ve dans eğitiminin yanı sıra London College of Music sertifika programının Türkiye temsilcilerinden olan kurumumuz, müzik alanında uluslararası geçerliliğe sahip diploma imkânı da sunuyor.

Profesyonel sanatçı yetiştirme hedefine ek olarak, hobi ve kişisel gelişim amaçlı eğitimlerin de verildiği akademimizin bale ve dans, müzik, tiyatro ve kişisel gelişim’den oluşan eğitim yelpazesi hakkında bilgi almak için tıklayınız…


Adres : Göktürk Belediye Cad. Çam Güzeli Sok. Doğa 77 Apt. 4-5
Göktürk, İstanbul
T: 0212 322 03 22 / 322 54 53-27
F: 0212 322 54 57
E-Posta : [email protected]
Web : www.gokturk.tansagturkakademi.com