New Göktürk WhatsApp ihbar hattımıza bir okurumuzun gönderdiği şikayet :
Kemerburgaz'da trafik hat safhaya ulaştı

Kemerburgaz Doğa Bilim Okulu yeni kampüsüne taşındığından beri sabahları ve okul çıkış saatlerinde inanılmaz bir trafik oluşuyor . Veliler araçlarını cadde üzerine iki sıra halinde park ediyor bazen üçüncü sıraya bile park edenler oluyor.

        

Okulların bulundukları cadde, sokak ve kavşaklar, servis araçları ve velilerin araçları tarafından iki hatta üç sıralı parklar ile kapatılıyor. Araç trafiği tıkanıyor. Öğrenciler, gelişi güzel park etmiş bu araçlardan iniyorlar, biniyorlar veya aralarından geçerek okullarının giriş kapılarına ulaşmaya çalışıyorlar.
Servis araçları görevlileri ana sınıfları ve kreşlerdeki çocuklarımızı sınıflarından araçlara, araçlardan sınıflarına götürüyorlar. Diğer öğrenciler, o kargaşada, okula veya araçlarına ulaşmaya çalışıyorlar.

Bazı veliler, araçlarını kapıya en yakın yere park ediyorlar ki, bu parkın ikinci veya üçüncü sıra, kavşak içi olması onları bağlamıyor. Çocuklarını okula bırakıyor ve dönüyorlar ve de akşam aynı şekilde alıyorlar. Bazıları da araçlarından inme zahmetine katlanmıyor, çocuğu indirip gidiyorlar. Çocuklar da trafikte ki ilk eğitimlerini velilerinden bu şekilde alıyorlar.