Sektöründe öncü firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte olan Göktürk Group Harita, tüm harita hizmetlerini en son teknolojik imkânlardan faydalanarak en doğru, en hızlı, en ekonomik şekilde tamamlayarak ve teslim ederek; hizmetlerini yine bu hususlar doğrultusunda gün geçtikçe artan müşterilerine sunmaya devam ediyor. Bünyesinde bulundurduğu nitelikli ve tecrübeli personel kadrosu, en son teknolojik imkânları sağlayan ölçüm, çizim cihazları ile faaliyet gösteriyor.



Göktürk Group Harita birçok firmanın danışmanlık, proje, imalat aşamalarına imzasını atmış, konusunda yetkin bir firmadır. Hizmet yelpazesi oldukça geniş olmakla birlikte hâlihazır harita üretimi, hacim (hafriyat) hesapları, cephe rölevesi, coğrafi bilgi sistemleri, betonarme yapılar, ifraz-tevhid-yola terk- 18. madde, alt yapı planı, çelik yapı, tünel ve yol projeleri, danışmanlık hizmet alanımızın bir kısmıdır.



Göktürk Group Harita değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim, uygun fiyat ve takım çalışmasını teşvik ederek farklı fikirlerin gelişmesine olanak sağlamak olmuştur. Kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve çalışma istikrarı sayesinde kısa sürede haritacılık sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.

Haritacılık sektöründe verimlilik, kalite, iş ve çalışan güvenliği konularında standartları belirleyen, projelere özgü özel çözümler geliştirerek, yenilikçi ve yaratıcı sonuçlara ulaşarak Türkiye’nin en güvenilir şirketleri arasında yer alma hedefi ve bilinci ile çalışmalarımızı sürdürmektedir. Göktürk Group Harita, tüm enerjisini; her projeye özgü yenilikçi ve yaratıcı çözümler geliştirerek, sektörünün en önde gelen şirketleri arasında yer alma arzusundan alıyor.
Tüm bu ayrıcalıklarla tanışmak üzere sizleri de en kısa zamanda ofisine bekliyor.

Göktürk Group Harita
Mesut ERYILMAZ
Ömer Faruk KILIÇ





Adres : Mimar Sinan Mah. Ata Sok. No:13A Kemerburgaz - Eyüp - İstanbul
Telefon : 0212 360 1909
Email : [email protected]
Web : www.gokturkharita.net