Bundan yıllar önce Anadolu kadınının bir sembolü haline gelen iğne oyaları günümüz teknolojisi her ne kadar maximum seviyelerine ulaşsa da hala en popüler el işi çalışmaları olarak biliniyor ve severek takip ediliyor. Gün geçtikçe daha yeni daha farklı modellerin çıkması kadınlar arasında hala bir söyleşi ve merak konusu olabiliyor. Kadın günlerinin en vazgeçilmez konusu olan iğne oyası model takasları günümüzde hala devam ediyor. İşte bu yüzden bu geleneksel ama anlamlı el sanatı günümüzde hala en popüler ve en çok aranan el sanatıdır.

İnternetin geldiği bu aşamadan sonra gün geçtikçe iğne oyası ile uğraşan kadınları sayısında ciddi artışlar olmuş, hatta severek takip edenlere oranla bu işten para kazanmaya bile başlanmış. Kadın günlerinde konuşulan iğne oyası modelleri internet çağının başlaması ile ortaya çıkan sosyal medya platformlarında konuşulmaya başlanmış ve hatta instagram gibi büyük fotoğraf paylaşım platformlarında açılan sayfalarda satışı bile yapılıyor. İğne oyası modelleri olarak en çok aranan model ise tabiki kadınların vazgeçilmesi yazma modelleri oluyor.

Şimdi sizlere dantel modelleri ararken sorun yaşayan hatta aradığını bulamayanlar için bir site tavsiyemiz olacak. Aradığınız neredeyse her modelin gerek resmini gerekse de videolu yapımını bulabileceğiniz igneoyamodelleri.com sitesinde her şeyi bulabileceksiniz. Siteye girdiğiniz zaman içeriğinin ne kadar dolu, öğretici ve bilgi verici olduğunu sizlerde hemen fark edeceksiniz. Modelleri görmek için www.igneoyamodelleri.com sitemize bekleriz.