Koç Burcu


Şubat ayında Koç burçları arkadaşlarıyla ve aileleriyle zaman geçirecekler. Sosyal hayatın içinde olarak keyif alacaklar; tanıştıkları kişiler içinden aradıkları aşkı da bu dönemde bulabilirler. Parasal konular ile ilgili anlaşmalara, sözleşmelere imza atacaklar. Partnerleriyle cinsellik konusunda ihtiras, şehvet dolu bir deneyim yaşayabilirler. Yükseköğrenim gören ve yurt dışı ile bağlantısı olan Koçlar yaşanacak sıkıntılara dikkat etmeliler.

Boğa Burcu


Şubat ayında Boğalar, iletişim kaliteleriyle kendilerini ortaya koyabilecekler. Yurt dışı ile yapacakları ticaret ve anlaşma fırsatları karşılarına çıkacak. Partnerleriyle sağlıklı ve güçlü bir cinsel hayatları olacak. Arkadaş ilişkilerinde bu ay dikkatli olmaları gerekiyor.

İkizler Burcu


Şubat ayında İkizler burcu patronlarından alacaklı oldukları paralarla ilgili belirsizlikler yaşayabilirler. Gönül ilişkileriniz bu ayda olumlu yönde etkilenecek ve yön değiştirecektir. Eviniz, işiniz ve eşlerinizle geçireceğiniz zamanlar size keyif verecektir.

Yengeç Burcu


Şubat ayında Yengeç burçları almaları gereken parala¬rına kavuşacaklar. Sevgilileri, eşleri, partnerleri ile aralarındaki mesafeli iletişim bu ay da devam edecek. Ortaklı ticaret işi yapan yengeçler bu ay alacak verecek işlerinde dikkatli davranmalılar. Yengeçler bu ay cinsel hayatlarında mutluluğu yakalayacaklar.

Aslan Burcu


Şubat ayında Aslanların iletişim sorunlarına dikkat etmeleri gerekiyor. Aşk hayatlarında köklü bir değişim yaşayacaklar. Aile içinde yaşanacak sorunlara, sıkıntılara sabırla yaklaşmaları gerekiyor. Ortak iş yaptıkları kişilere ve ilişkilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Bu ay aldatılabilirler. Ummadıkları yerlerden para fırsatları doğacaktır.

Başak Burcu


Şubat ayında Başaklar iletişim konusunda sıkıntı yaşayabilirler. İşyerlerinde özgürleşmeye her zamankinden daha fazla istek duyacaklar. Cinsel hayatlarında gayet mutlu ve verimli bir ayda olacaklar. Para kazanmaya odaklı bir Başak burcu görüyoruz bu ay.

Terazi Burcu


Şubat ayında maddi konularda yaşanacak sınavlar ve sürpriz olayların gelişmesi Terazileri mutlu edecek. Yoğun alkol tüketimine karşı dikkatli olmalılar. Evleri içinde özgürleşme istekleri ve sıra dışı tavırları ile dikkat çekecekler.

Akrep Burcu


Şubat ayında, her daim gizemli ve çekici olan Akrepler’in bu çekicilikleri daha da artacak. Enerjilerini cinsel¬liklerine harcayacaklar. Bu yıl Akrepler için maddi konu¬larda yeni oluşumların sınavını getiriyor. Kabına sığma¬yan halleri ve iletişim kaliteleriyle herkesi şaşırtacaklar. Aile içindeki belirsizliklere dikkat etmeliler.

Yay Burcu


Şubat ayında dış görünüşleriyle ilgili konularda zihin yorabilirler. Para kazanmaya odaklı enerjileri onları iyi organize edecek. Bu konuda yanlış anlaşılmalara dikkat etmeliler. Ayrıca, aile içi sırlar ortaya çıkabilir.

Oğlak Burcu


Şubat ayında Oğlaklar soğuk, mesafeli, sıra dışı tarzlarıyla dikkat çekecekler. Sosyal hayat ve arkadaş ilişkileri bu yılın sınav konularından olacak Oğlaklar için. Bu ay kariyerleri için çok ince eleyip sıkı dokuyacaklar. İletişim yoluyla gelecek sürprizlere hazırlıklı olmalılar.

Kova Burcu


Şubat ayında Kovalar’ı, kendilerini ortaya koyabilecekleri, enerjilerini tam anlamıyla aktarabilecekleri bir ay bekliyor. Bu ay Kovalar
maddi kazançları konusunda şanslılar ve fırsatları yakalayacaklar. Arkadaş ortamlarında değişim ve dönüşüm Kovalar’ı bekliyor.

Balık Burcu


Şubat ayında sosyal hayatlarının içinden doğacak şanslar, imkânlar Balık burçlarını mutlu edecek. İç dünyalarıyla hesaplaşarak kendilerini dinleyecekler. Maddi konularda sürprizlere hazır olmaları lazım.

"Astroloji İle Hayatınızı Değiştirin" kitabından alınmıştır.