Kalıcı Makyaj ile güzelliğinizin daim bir hale getirebilirsiniz. Kalıcı Makyaj cildinize uygun boyalar ile size en yakışan makyaj modelinin sürekli cildinizde olmasıdır. Kalıcı Makyaj Boyaları asla insan sağlığına zararlı değildir. Kalıcı makyajı, Dövme il karıştırmamalıyız uzman doktorlar kontrolünde gerçekleştirilmelidir. Ankara‘da Kalıcı Makyaj Hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

Yüz Mezoterapisi

Mezoterapi bir çok alanda uygulanmaktadır bunlardan biride güzellik için Yüz Mezoterapisidir. bu uygulamada cildin sağlıklı ve genç gözükmesi için uygulanır. Yüz Mezoterapisi sağlıklı bir şekilde sonuç vermesi için az miktarda cildin içine ve altına uygulanmaktadır böylece yan etkileri azalırken Mezoterapi istenildiği gibi kırışıklıkları ve sarkmaları giderir.

Franksiyonel Lazer

Cildinizde var olan Akne İzleri, Cilt yaraları, Yaşlılık ve güneş lekeleri, Yanık ve yara izi, Ameliyat izleri Franksiyonel lazer ile giderilebilir. Bu etki kişinin genetik yapısı ve yaşı ile doğru orantılıdır. Ortalama 2-5 sene arası sürmektedir.

Medikal Cilt Bakımı

Medikal cilt bakımı belli periyotlar ile uygulandığında cildinizde kalıcı güzellik etkisi yaratacaktır. Medikal cilt bakımı uygulamasıda diğer dermatoloji uygulamaları gibi Uzman Doktorlar Tarafından uygulanmalıdır.

İple Yüz Germe

İple yüz germe uygulaması cildinizin yapısına uygun organik ipler ile cildinizin gerilmesi işlemine denir. İple cilt altında kendi kendine yok olmaktadır. Cildinizin daha genç ve gergin durması için İple yüz germe oldukça etkili bir işlemdir. Ağrı ve sızı minimum derecededir.

Kaynak: http://arminmustak.com