DAHA CANLI VE DAHA GÜÇLÜ SAÇLAR SAÇ MEZOTERAPİSİ İLE ARTIK MÜMKÜN

            Herkes sağlıklı ve gür görünümlü saçlara sahip olmak istemektedir. Bu çoğu insan için mümkün olamamaktadır. Bazı genetik etkiler ya da sonradan gelişen etkiler nedeni ile kişilerin saçları cansız ve sağlıksız olmaktadır. Bu durumdan son derece rahatsız olan ve görselliğine çok önem veren kişiler için geliştirilen yöntemi ile artık sağlıklı saçlara kavuşmak çok kolaydır. Saçların sağlıklı olması için zorunlu olan mineral, vitamin ve aminoasit karışımlarını dengeli bir biçimde saçlı deriye enjekte edilmesi ile gerçekleştirilen bu yöntem kalıcı etkileri sonucunda birçok kişinin ilk tercihi olmaktadır.

            Saç mezoterapisi yöntemi ile saç köklerini beslemeye yarayan bileşenler, saç diplerine kolay bir şekilde enjekte edilmektedir. İşlem esnasında kişide herhangi bir şekilde acı ya da ağrı hissedilmemektedir. Saç dökülmesi problemleri saç mezoterapisi yöntemi ile tedavi edilebildiği gibi bu yöntem incelen saçlarında kalınlaşarak daha güçlü bir hale gelmesini sağlamaktadır. Ayrıca saçlara canlılık ve parlaklık kazandıran saç mezoterapisi uygulamasının herhangi bir yan etkisi de yoktur.

 SAÇ PRP İLE KÖK HÜCRE TEDAVİSİNİN ETKİSİ ÇOK BÜYÜK

            Platelet Rich Plasma denilen saç prp tedavisi, son dönemlerde saç sorunu yaşayan kişiler tarafından etkisi beğenilen ve bu nedenle de çok sık tercih edilen bir yöntemdir. Bu yöntemde kişinin kendisinden alınan kanın kullanılması, uygulamanın etkisini daha da artırmaktadır.

 , saçların büyüme faktörlerini ve besleyici proteinlerini içermektedir. Saça verilen bu madde, saçların canlanmasını ve yenilenmesini sağlamaktadır. Saçlarında seyrelme ya da saç tellerinde incelme yaşayan kişiler, bu uygulamayı rahat bir şekilde yaptırabilirler.

 GÖZALTI DOLGUSU İLE DAHA DA GENÇLEŞİN

            Her insanın göz çevresinde, farklı birçok yöne gidebilen özel yağ dokuları bulunmaktadır. Septum denilen ve doğal olan bir bariyer sayesinde bu yağla konumunu korumaktadır. Genetik nedenler sonucu ya da yaşın artmasına bağlı olarak bariyer görevi gören septum, yağ torbaları tarafından geriye doğru itilmektedir. Bunun etkisi ile de kişinin gözlerinin altında morluk, şişlik ya da boşluklar oluşmaktadır.

            Bu sorunların giderilmesi için geliştirilen , hastanın göz yapısına ve gözaltındaki soruna göre değişmektedir. Eskiden cerrahi müdahale dışında herhangi bir yöntem geliştirilememişti. Ancak gözaltı ışık dolgusu tedavisinin geliştirilmesi ile ameliyat gerekmeden göz altı operasyonları yapılmaya başlanmıştır. Oldukça kolay olan göz altı dolgu fiyatları işlem öncesinde belirlenir. Göz çevresi bir tonik yardımı ile silinerek çok ince uçlara sahip olan iğneler ile dolgu uygulaması gerçekleştirilir. İşlemden sonra kızarıklık oluşmaması için özel krem sürülür.