Kırmızının tonları

Yıllardır popülaritesini asla kaybetmeyen kırmızı ve bordo tonları bu sezon da yerini sağlamlaştırarak trend olmaya devam ediyor. Kenneth Cole, Costello Tagliapietra, Rebecca Minkoff, Nicole Miller, Yigal Azrouel, Damir Doma, Noon by Noor, Burberry’nin defilelerinde kullandığı kırmızının tonları 2014-2015 Sonbahar-Kış tırnak trendleri arasında.





Koyu renkler

Yeşilin, morun,mavinin koyu tonları, griler ve siyahlar bu sezonun tırnak trendleri arasında. Alexis Mabille, Carmen Mark Volvo, Thakoon, DKNY, Vera Wang, Burberry, Timo Weiland, Zang Toi 2014-2015 Sonhabar-Kış defilelerinde koyu renkleri sıkça kullandı.




Altın rengi

Parıltılı altın renkleri 2014-2015 Sonbahar-Kış tırnak trendleri arasında yer alıyor. Naeem Kahn, Suno, Mara Hoffman, Dannijo, Peter Som defilelerinde altın renkli tırnakları kullanan markalar arasındaydı.




Nude tonlar

Nude tonlar 2014-2015 Sonbahar- Kış sezonundaki en önemli tırnak trendlerinden. Anthony Vaccarello, Milly by Michelle Smith, Helmut Lang, Jenny Packham, Mara Hoffman, Lela Rose, Narciso Rodriguez, Rodarte, Carolina Herrera, Diane Von Furstenberg, Kate Spade, Oscar de la Rante, Neille Partow, Donna Karan, Matthew Williamson, Alexander Wang, Guy Laroche ve Altuzarra gibi markalar nude renklerin bir çok tonuna defilerinde yer verdiler.




Yarım ay manikürü

Tırnak diplerine yarım ay şeklinde siyah, bordo yada nude tonlar kullanılarak yapılan yarım ay manikürü bu sezon karşımıza sıkça çıkacak. Noon by Noor, Zimmermann, Alexandre Herchcovitch, Charlotte Ronson, Tadashi Shoji, Zang Toi, Azede Jean Pierre, DKNY, Peter Som yarım ay manikürünü defilelerinde kullanan markalar arasında.





Çizgiler

Tırnak süslemeleri bu sezon çoğunlukla karşımıza daha sade bir biçimde, çizgiler halinde çıkıyor. Mathieu Mirano, Nonoo, Cynthia Rowley, Prabal Gurung bu sade tırnak süsleme sanatını kullananlar arasında.



Metalik ve simli tırnaklar
Metalik renkler, simlerle süslenmiş tırnaklar sezonun tırnak trendleri arasında yerini alıyor. Tırnak süslemelerini sevenler için simlerle taşlarla süslenmiş olan manikür çeşitleri bu sezonda moda. Betsey Johnson, Badgley Mischka, Libertine metalik, simli ve taşlarla süslenmiş tırnakları defilelerinde kullanan markalar arasında.



Dantel manikürü

Dantel desenlerinde zarif manikürler bu sezon The Blonds, Coach, Ann Yee’nin defilelerinde yer aldı. Dantel manikürü 2015 Sonbahar-Kış sezonun tırnak trendleri arasında.