Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Gaffar Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Eyüp’ün İstanbul’un en huzurlu ilçeleri arasında yer aldığını belirten Başkan Aydın, “Polisimiz fedakarca görevini yerine getirip, halkımızın can ve mal güvenliğini canı pahasına korumaktadır” dedi.,

Polisin kutsal ve zorlu bir görevi yerine getirirken, insan hakları ve hukukun egemenliğine özen gösterdiğini söyleyen Başkan Aydın, “Polisimiz Yüksek hizmet anlayışıyla, insan haklarına saygılı, vatandaşa karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardım sever çalışmalarıyla halkımızın gönlünü kazanmıştır” dedi.
Emniyet teşkilatının üstlendiği özverili görevin, Eyüp ilçesinde ve ülkede huzur ve güvenin kaynağı olduğunu dile getiren Başkan Aydın, Emniyet Müdürü Gaffar Demir’e de yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi. Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Gaffar Demir de, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, polis teşkilatı adına teşekkür etti.