Yağ transfer pompası çeşitleri sıvı yağ pompaları, elektrikli yağ pompaları, kalın yağ pompaları, havalı yağ pompaları ile manuel yağ pompaları olarak çeşitli bölümlere ayrılır. Sıvı yağ pompalarında 200 cst viskotiziteye kadar yağlar transfer edilir. Zeytinyağı, mazot, su, benzin, dop yağı ve mazot yağlarında sıvı yağ pompaları kullanılır.

Yağ Transfer Pompaları Ne İşe Yarar?

Kalın yağ pompaları, 200 cst viskoziteden yüksek olan yağ miktarlarının transfer işleminde kullanılır. Elektrikli yağ pompaları elektrik ile çalışır. Yağ transfer pompaları çoğunlukla uçucu ve parlayıcı olmadan düşük miktarlardaki sıvıların aktarılması için kullanılır. Fiziksel güce ihtiyaç duyularak çalışanlar ise manuel yağ pompalarıdır. Manuel yağ pompalarında elektrik motoru akupte edilmek suretiyle kullanılır. Yanıcı ve parlayıcı olan yağlarla, kimyasal ve endüstriyel sıvı transferinde çoğunlukla yüksek yoğunluğa sahip yağ pompaları kullanılır.

Yağ Transfer Pompası Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Çevreyi kirletmeyen modellerin seçilmesine dikkat edilmeli. Maliyeti olumsuz açıdan etkilememeli ve bütçenize uygun olan ürünleri, kalitesine özen göstererek seçmelisiniz. Zaman kaybı yaşamamak adına kaliteli markaların ürünlerini kullanmalısınız. İş güvenliğinizi riske atmak istemiyorsanız çok iyi araştırma yapmalı ve kaliteli yağ transfer pompası ürünlerini inceleyerek almalısınız.

Yağ pompaları hakkında detaylı bilgiye odaksan Odak Makine ve Sanayi Ticaret sitesinden ulaşarak, istediğiniz model hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Uzun ömürlü ve kaliteli ürünlere ulaşmak için http://odaksan.com.tr/fmt-dizel-akaryakit-ve-mazot-transfer-pompalari/ sitesini ziyaret edebilir ve modeller hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Konusunda uzman ve eğitimli kadrosu ile müşteri memnuniyeti çalışma prensibi odaklı çalışmayı sizlere sağlar. Ç Sabit ve seyyar yağlama sistemi, havalı gres pompaları, araç üstü yağlama istasyonları, gres pompaları, aktarma pompaları, sıvı ve püskürtme pompaları gibi çok çeşitli ihtiyacınıza uygun modelleri tek bir adresten bulabilirsiniz. Kullanım kılavuzlarını okuyarak ürün açıklamalarının detaylı bilgisine kategorilerden bularak, resimlerini inceleyebilirsiniz. Makinelerden iyi verim almak istiyorsanız mutlaka kaliteli modellerden yana tercihinizi kullanmalı ve profesyonel çalışma ile işlerinizi tamamlamanıza yardımcı olacak ekipmanları seçmelisiniz.