DC evreninin bitmek bilmeyen bir birinden ilginç yapımlarını bir bir görmeye başlayacağımız şu yıllarda, Patty Jenkins’in yönetmen koltuğunda olacağı Wonder Woman 2 Haziran 2017 tarihinde Türkiye'de sinemalarda seyirci ile buluşacak. Başrolde Wonder Woman’ı çok güzel aktris Gal Gadot güzel oyunculuğu ile canlandırırken, Chris Pine ve Robin Wright gibi sinemada sık sık duyduğumuz iki önemli isimde başrol kadrosunda büyük bir yer edinecek.

            Amazonların çılgın Prensesi Diana Price, diğer film ile bilinen adı ile Wonder Woman, keşfetmek için ayak bastığı dünyamızda, insanüstü yetenekleri ile büyük ve eğlenceli bir mücadelenin içine girecek ve sizi bu büyülü atmosferde maceradan maceraya sürükleyecek. Aksiyon, macera ve fantastik türünde karmaşık bir film havası ile kurgulanmış olan filmin senaryosunu William M. Marston, Allan Heinberg paylaşıyor.

            Siz de bu filmi https://www.sinemaniz.net/ adresinden donmadan ve reklamsız bir şekilde wonder woman full hd izle ile sinema havasında izleyebilirsiniz. Bu anlamda yeni film izle kategorisinden filme girebilir ve film izle ile yüksek kalitede ve donmadan filmi izleyebilirsiniz.