Vize İşlemlerinizi Sizin Yerinize Yürüten Temsilci Bir Kurumdur

 

Yurt dışı seyahatlerinde ihtiyaç duyduğunuz vize, alınması esnasında bir çok prosedür ve gereksinimin yerine getirilmesini gerektirir. Kendi başınıza başvurduğunuz vize işlemleri, zaman kaybı yaşamanızın yanı sıra yorgunluk ve sinir harbini de berberinde getirebilir.

Vize merkezi, başvurduğunuz andan itibaren vize işlemlerinizi sizin yerinize yürüten ve en kısa sürede sonuçlandıran bir aracı kurumdur. Vekalet verdiğiniz andan itibaren gerekli prosedürleri sizin yerinize takip eder ve günlük işlerinizden geri kalmadan, bürokrasi ile uğraşmadan işlemlerinizi tamamlar. Size yalnızca gerekli evrakları imzalamak kalır.

Cezayir Vize İşlemleri

Seyahat planlarınıza Cezayir yer alıyorsa almanız gereken bulunmaktadır. Cezayir vize formu doldurulduktan sonra takip eden işlemleri verdiğiniz vekalet ile yerine getiren Vize Merkezi, en kısa süre içerisinde tüm işlemleri tamamlar. , oldukça fazla prosedür ve yerine getirilmesi gereken gereksinimlerden oluşur.

Vize İşlemlerinde Sizden İstenenler

Vize işlemleri esnasında sizlerden istenen bazı belgeler ve fotoğraf bulunmaktadır. Bunun yanı sıra gerekli görülmesi takdirde sağlık raporu da istenmektedir. Bunların dışında gerekli diğer tüm işlemleri sizin yerinize yürüten Vize Merkezi, Uluslararası referanslara sahip bir temsilci, aracılık hizmeti verir. İnternet adresi olan kurum, online başvuru yapılması için de ziyaret edilebilir.