Dünya gezi listesinde gidip görülmesi gereken yerler arasında yerini alan Küba, her yıl birçok turisti ağırlamakta. Ülkemizden de Küba'ya seyahat ve iş amaçlı gidenlerin sayısı oldukça fazladır. Küba'ya ilk kez gidecek olanlar için çıkarttırmak zorunludur.

Küba Vizesine Nasıl Başvuru Yapılır?

Küba'ya gezi veya iş amaçlı gidecek kişiler için 30 günlük veya daha uzun süreli vize çeşitleri yer almakta. Sitede yer alan vize başvuru kısmından Küba vize seçip gerekli evrakları kolay bir şekilde ulaşabilir, işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde yapmanız mümkün olmaktadır.

Vize Başvurusunda İstenilen Belgeler

Küba vizesi başvuru esnasında gerekli olan tüm belgeleri site üzerinden ulaşmanız mümkün. Sitede yer alan başvuru formunu doldurarak gerekli belgeleri ulaşıp kolay bir şekilde vize işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru esnasında istenilen tutarını site üzerinden ulaşmanız mümkün olmaktadır. Vize ücretinin nereye yatacağını ve hangi yollar izlenmesi gerektiğini maddeler halinde karşınıza çıkarak vizenizi sorunsuz bir şekilde almanız mümkün. İstenilen evrakları eksiksiz tamamlamanız halinde Küba vizenizi kolay bir şekilde alabilirsiniz.