2013 yılında çocukluğu otomobillerle geçmiş ve aileden bu sektörün içinde büyümüş Ebru ÖZÜLKÜ ve ortağı Berk SAY tarafından kurulan Türkiye’nin alanında lider sitesi ALO PARÇA büyümeye devam

ediyor. Türkiye’nin bir kadın tarafından kurulan ilk yedek parça sitesi, bayan zarafetini yansıtan tasarımıyla ve kullanıcı dostu olan ara yüzü ile her gün binlerce müşteriye hitap ediyor. Günümüzde insanlar ihtiyaçlarını gidermek için e-ticaret sitelerini tercih ediyorlar. Her yıl 15 milyonu aşkın kişi alışveriş yapmak için internet platformunu kullanıyor. Böyle bir ortamda otomobil servisleri hala çok yüksek fiyatlarla tüketicilere hizmet sunmaya devam ediyor ki bizim siteyi kurarken ki hareket noktamız da buydu. Servislerde çok yüksek maliyetlerle yaptırabileceğiniz bakımları ve tamiratları sitemizden alacağınız çok daha uygun fiyatlı orijinal parçalar ile yaptırmanız mümkün olacaktır.

2013’te yola çıktığımızda sadece 20 bin yedek parça stoku ile müşterilere hizmet verirken bugün 48 otomobil markasına ait tam 185 bin yedek parça stoku barındırarak Türkiye’nin alanında tartışmasız lider kuruluşu olmanın gururunu yaşamaktayız. Bununla birlikte her gün bir yenilik ile tüketicinin karşısına çıkma prensibi ile sürekli olarak stoklarımızı güncelliyoruz. Eski yeni, tüm araç sahiplerinin aradığı yedek parçayı bulabileceği bir site olabilmek için veri tabanımızı sürekli olarak yenilemeye devam ediyoruz ki müşterilerimiz “Alo Parça’da yoksa başka yerde yoktur.” demektedirler. İnternet satışı yapan birçok yedek parça sitesi var iken bizi farklı kılan şeylerin başında müşteri memnuniyetini satış politikamızın merkezine almak vardır. Bu memnuniyeti sağlamak için ise güvenilir ve hızlı teslimat vizyonunu hiçbir zaman terk etmiyoruz. Müşteri aradığı bir ürünü sitede yer alan ve kullanıcı dostu olan arama motoru ile kolayca bulabiliyor. Üstelik bulduğu ürün hakkında detaylı bilgiye de ulaşmış oluyor. Ürünü görselleriyle birlikte inceleyip sipariş vermesiyle birlikte ürün en geç bir iş gününde kargoya veriliyor ve kısa sürede müşteriye ulaşmış oluyor. Bu noktada Türkiye’de sadece bize mahsus olan şasi numarası ile ürün arama özelliği sayesinde araca yüzde yüz uyumlu yedek parçayı bulmak da çok kolaylaşmış oluyor. Müşteriye olan kolaylıklarımız satış ile bitmiyor ve satış sonrası satın alınan ürünün montajının yapılacağı anlaşmalı yedek servisler ile müşterimiz satın aldığı ürünü ücretsiz montaj avantajıyla aracına taktırabiliyor. Sitemizde satılan tüm ürünler minimum 1 yıl garanti kapsamında bulunmaktadır. Buna rağmen tüketici satın aldığı üründen memnun kalmaz ise 14 iş günü içinde koşulsuz bir şekilde iade edebilir veya başka bir ürün ile değiştirebilir.

Bununla birlikte Türkiye’nin en büyük yedek parça ve oto aksesuar sitesi olarak sürekli kendimizi geliştirmek için birtakım ARGE faaliyetlerinde bulunuyor ve geniş bir ürün konseptiyle müşteriye hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu kalite B2C Business To Costumer (şirketten müşteriye) hizmet anlayışıyla birlikte zaman zaman da takdir topluyor. Alo Parça, ülkemizde çok önemli bir yeri olan Altın Örümcek ödüllerinde 2015 yılında e-ticaret ve servis dalında tüm siteler içinde halkın favorisi ödülünü alarak zirveye çıktı. Bununla birlikte Okan Üniversitesi tarafından yılın en iyi e-ticaret sitesi unvanını alarak haklı bir gurur yaşadık. Çok kısa bir sürede bu başarıları kazanmak için gerek yurt içinde gerek yurt dışında sürekli olarak çalışıyor ve siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için kaliteden ödün vermeden, ucuz yedek parça ve oto aksesuar satmaya devam ediyoruz. Satış politikamızın merkezinde son kullanıcı memnuniyeti birinci sırada iken en güvenilir yedek parça sitesi olmaya devam etmeyi arzuluyoruz.

Hedefimiz 2017 yılında tüm otomobiller için en kaliteli ve ucuz yedek parçaları temin ederken servis ağımızı da artırarak sektördeki yerimizi korumaktır. ALO PARÇA sizden aldığı güçle büyümeye devam edecektir.

https://www.aloparca.com/