Emlakçı Derya Demirkan’ın Celalettin Varlı(29) ile olan evliliği 2014’de şiddetli geçimsizlik nedeniyle sona erdi. 3.5 yaşındaki kızlarını Celalettin Varlı aldı. Derya Demirkan, boşandıktan sonra emlakçı Gökhan Alim’le(30) imam nikahı kıyıp yaşamaya başladı. Bir de çocukları oldu. Boşanmadan sonra Derya Demirkan, Celalettin Varlı’yı arayarak kız çocuğunu görmek istediğini söyledi. Varlı, “Sen başkasıyla yaşıyorsun kızımızı sana göstermem “ dedi. Bir türlü çözüme bağlanamayan çocuk anlaşmazlığını konuşmak için önceki gün Eyüp Yeşilpınar Bölge parkında buluştular.

CİPTEN İNMEDEN İKİ KURŞUN!

Derya Demirkan, ısrarla kızını görmek istediğini söyledi. Celalettin Varlı da kabul etmeyince kavga çıktı. Celalettin Varlı küfürler ederek ayrıldı. Daha sonra Derya Demirkan ile Celalettin Varlı telefonda görüştü. Çocuk meselesini tekrar görüşmek için Yağlıdere Parkı’nda tekrar randevulaşıldı.

Derya Demirkan ve Gökhan Alim, parkta beklerken Celalettin Varlı ciple parka geldi. Saatler 19.30’u gösterdiğinde cipin camını açan Celalettin Varlı, eski eşine ve imam nikahlı eşine ateş edip kaçtı. Göğüslerinden vurulan Derya Demirkan ve Gökhan Alim, Gaziosmanpaşa Taksim İlkyardım Hastahanesi’ne kaldırıldı. Derya Demirkan kurtarılamadı. Gökhan Alim’in durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
2 yaralama olayından emniyette kaydı bulunan Celalettin Varlı aranıyor.