Sunduğu profesyonel çözümlerle alanında fark yaratan firmamız, verdiği hizmetlerde satış sonrası memnuniyete de önem verir. Kimyasal işlemleri doğru ve kesiksiz olarak tamamlanan epoksi zemin uygulamaları sudan asla etkilenmez. Su yalıtımı yapılması gereken alanlarda da değerlendirilebilen ürün, güvenli bir kullanım imkanı sağlar.

 Estetik Görünüm ve Dayanıklılık Bir Arada

            Epoksi uygulamalarının özellikler arasında; dayanıklılık, estetik görünüm, pürüzsüzlük ve dekoratif özellikler sayılabilir. Özellikle temizlik giderlerinin yüksel olduğu mekanlarda tavsiye edilen zemin kaplama çözümleri bozuk ve deforme olmuş yerlerin yeni bir görünüm kazanmasını da sağlar. Zaman içerisinde kullanım ömrünü kaybetmeyen ve ilk günkü gibi görünen tercihler, pürüzsüz bir uygulama sağlayarak aynı zamanda anti bakteriyel özellik gösterir.

 Büyük Alanlarda Kesintisiz Uygulama

            Büyük metrekareli mekanlarda kesintisiz olarak kullanılabilen epoksi boya ile farklı renkler ve çizgiler de bir arada uygulanabilir. Temizlik açısında oldukça kolay ve masrafsız olan ürün, firmamızın verdiği kaliteli hizmetler kapsamında Avrupa Standartlarına sahip malzemeler kullanılarak zemine uygulanır. Verdiğimiz hizmetler 0 müşteri memnuniyeti odaklı, malzeme ve işçilik dahil anahtar teslimdir.

 ozerepoksi.com