Sedat Sönmez’in CEO’luğu yürüttüğü SönmezGroup çeşitli iş alanlarında insanlara iş ve istihdam kazandırırken, ülke ekonomisine de ciddi derecede katkı ve gelişim sağlamaktadır. Organizasyon, reklam balonu, inşaat, baskı, savunma önlemleri, inflatables, kaçış sığınaklarıgibi iş yelpazesi ile hizmet vermektedir. Hayatımızın her alanında ihtiyaç duyabileceğimiz bir iş koluna sahip olan SönmezGroup şirket grubu yaptığı işlerin kalitesi ve referanslarının güvenini alarak emin adımlarda sektörde yürümeye devam ediyor. Günümüz piyasasının son derece gerekli ihtiyaçlarını bilen ve işlerinde uygulayan SönmezGroup, başarılı gelişimini devam ettirmektedir.

Kaçış Sığınakları ve Maden Endüstrisi Hizmetleri

“Siz yaşam ünitesine değil, yaşam ünitesi sizin peşinizden gelsin” sloganı ile yıllardır başarılı işlere imza atan ChembioShelter şirketi Sönmez Group şirketler grubundan yalnızca bir tanesidir. Sedat Sönmez gibi başarılı bir yatırımcının açmış olduğu bu şirket daha çok maden endüstrisi, çadır, ilk yardım, yüksek basınçlı vana ve kaçış sağanakları gibi felaket anında ya da önlemlerinde ihtiyaç duyulabilecek pek çok ürünü içinde barındırmaktadır.

Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN)

Afad ve Umke gibi sivil toplum örgütlerine savunma anlamında önlem aldırabilecek her türlü malzemeyi içeren KBRN şirket birimi, Sedat Sönmez aracılığı ile ülkemize ve yurt dışına hizmet vermektedir. Kimyasal, Biyolojik, ve Nükleer tehlikelere karşı sivil savunma üzerine çalışmalarını yürütmektedir.

Başkent Advertising

Sönmez Group şirket gruplarının temel birimlerinden olan Başkent Advertising, günümüz dünyasının tanıtım ve organizasyon ihtiyacını karşılayabilecek her türlü işleri başarılı bir şekilde yürütmektedir. Sönmez Group’un referanslarının da çok fazla tercih ettiği Başkent Advertising sektör içinde oldukça emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Sönmez Tent

Sedat Sönmez’in CEO’luğunu devam ettirdiği, balon ve her türlü şişme ürünleri içinde barındıran bir şirket olan Sönmez Tent, insan sağlığına ve çevreye duyarlı ürünler elde ederek hizmet etmektedir. Müşteri memnuniyetinin hat safhada olduğu ve kaliteden asla ödün vermeden, ülkemiz ekonomisinin gelişimine ve kalkınmasına değer kazandırmak amacı ile yıllardır hizmet vermektedir.