Sandviç panel, özel bir kaplama malzemesidir. Bu malzemenin kullanımı amacı yalıtımdır. Sandviç panel su ve ısı yalıtımını aynı anda sağlayacak ve başka yalıtım malzemelerinin kullanımına gerek kalmayacaktır. Sandviç panellerin kullanım alanı çatılar ve cephelerdir. Sandviç panel duvar içinde uygun bir kaplama malzemesidir ve yalıtım özelliği ile her türlü çelik ve beton yapıda kullanılabilmektedir.

 

 Sandviç panel çeşitleri nelerdir?

            Sandviç panel çatı yalıtımı için ideal bir seçim olacaktır. Paneller oldukça çeşitlidir ve kullanılacağı alana göre farklılaşmaktadır. Panel çeşitlerinden ilki boyalı sandviç panellerdir. Bu panellerin tercih edilmesinin başlıca sebebi estetik görünmeleridir. Bunun yanı sıra taşyünü dolgulu sandviç panellerde oldukça popüler olan sandviç panel modellerindendir. Çatılarda kullanılan bu kaplama malzemesi isteğe bağlı olarak renkli ve alaşımlı alüminyum malzemeden yapılabilmektedir.

 Sandviç panel fiyatları ne kadardır?

            Sandviç panel fiyatları işlemi yapan firmaya ve uygulamanın yapılacağı alana göre değişiklik gösterecektir. Fiyatlar m2 üzerinden hesaplanmaktadır. Firmamızla iletişime geçerek daha birçok panel çeşidi hakkında bilgi alabilir ve uygun fiyatlara en kaliteli panelleri satın alabilirsiniz.

 http://www.sandvicpanelfiyatlari.com/