LİFEHAİR SAÇ EKİMİ

 

            Saç ekimi konusunda ekip olarak bizler öncelikle saç derinizin saç ekimine uygun olup olmadığını test etmeden saç ekimi yöntemini gerçekleştirmiyoruz. Saç kimi konusunda teknolojik yöntemlerle sizlere yeni hizmetler sunan lifehair olarak bizler profesyonel ekibimizle sizlere hizmet vermekten onur duyuyoruz.

 SAÇ EKİMİNDE YENİ YÖNTEM

            Artık kellik firmamızla eskide kalacak. Geliştirilen yeni yöntemlerin en iyi şekilde uygulanmasıyla müşterilerimizden her zaman olumlu dönüş almış bulunmaktayız. Firmamız saç ekimi konusunda yeni yöntem olan FUT yöntemini uygulamaktadır. FUT yöntemine göre ense kısmında her zaman saç derisi bulunmaktadır. Bu kısımdan saçlı bir deri alınarak tüm saçsız bölgelere uygulanmaktadır. Daha az zamanda daha az seansla garanti çözümü sizlerin hizmetine getirdik. Ancak eskiden uygulanmakta olan saç ekimi yöntemi FUE yöntemidir ve bu yönteme göre de saç derisindeki bütün gözenekler teker teker çıkarılarak saçlı bölgelerden saçsız bölgelere uygulama yapılıyor. Seansı daha fazla ve daha zorlu bir süreçtir. İyileşme süreci de oldukça uzundur.

 FİRMAMIZA ULAŞMAK İÇİN

            Bizler saç ekimi Ankara firması olan lifehair olarak sizlere en kolay ve en zahmetsizi getirmekten gururu duyuyoruz. Fiyatlarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak için internet sitemizdeki iletişim sekmesinden telefon numaramızı arayarak bilgi alabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızı takip ederek yorum ve bilgilendirmeler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Deneyin ve kalıcı çözümlere ulaşmanın keyfini çıkarın.

 http://lifehairankara.com/