Günümüzde her insanın psikolojik anlamda bir desteğe ihtiyacı olmaktadır. Problemlerle tek başına çıkmak zor olduğunda alınacak psikolojik desteğin önemini belirten bireysel psikoterapi, aile danışmanlığı, çift terapisi, uzun veya kısa süreli psikoterapi ve psikolojik danışmanlık gibi çeşitli alanlarda klinik hizmetler vermektedir.

            İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde hizmet veren ve listesinde üst sıralarda yer alan Duygu Yüksel, danışanlarıyla çeşitli alanlarda psikolojik görüşmeler ve terapiler gerçekleştirmektedir. Bireysel-yetişkin danışmanlığı, çocuk-ergen ve genç danışmanlığı, sınav ve eğitim danışmanlığı, cinsel danışmanlık, aile ve çift danışmanlığı, özel gereksinimli çocuklara yönelik danışmanlık, danışmanlık ve gelişim merkezinde verilen hizmetler arasında yer almaktadır.

            Psikolojik destek veya danışmanlığa ihtiyaç duyan bireyler, Beylikdüzü ve Bahçeşehir psikolog bölgelerine yakın olan merkeziyle Yüksel Danışmalık ve Gelişim Merkezi'ni tercih etmektedir. Yüksek lisansını klinik psikoloji alanında yapan Duygu Yüksel, merkezinde bilişsel-davranışçı terapi, oyun terapisi, EMDR terapisi ve şema terapisi gibi terapi yöntemlerini uygulayarak, danışanlarına gerekli psikolojik desteği vermektedir.

            Stres yönetimi, anksiyete, depresyon, cinsel sorunlar, panik atak ve OKB kişilerde en çok rastlanan psikolojik rahatsızlıklardandır. Seanslar şeklinde uygulanan terapi ve görüşmeler sonucu, bu problemlerin aşılması ve çözümüne yönelik yer alan her türlü psikolojik destek ve danışmanlık hizmetlerinin detayları da yer almaktadır. Yüksel Danışmanlık ve Gelişim Merkezi hakkında detaylı bilgileri yukselpsikoloji.com internet sitesini incelerseniz, kolay bir şekilde edinebilirsiniz.