Educashow Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, İDTM İstanbul Fuar Merkezi açıldı. Fuar kapsamında eğitim sektörüne yönelik pek çok yeni ürünün tanıtınmı yapılırken, öğretmenlerin ücretsiz katılımına açık 53 sertifika programı da yapıldı.

Göktürk'te faaliyet gösteren Polinom İnşaat CNREXPO Educashow fuarına katılımcı olarak yer aldı.
Eğitim Fuarının geliştirilerek daha fazla eğitimciye ulaşması gerektiğini belirten Polinom İnşaat yönetim kurulu başkanı Umut Tahir Güneş; “ Her alanda olan yenileşme ve gelişmeler eğitimi de etkiliyor ve yakından ilgilendiriyor. Yeniliklerin takipçisi olmalı ve gelişmeleri uygulamalarımıza aktarabilmeliyiz. Educasow yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Educashow Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı kapsamında düzenlenen workshop ve seminerler de yapıldı. Öğretmenlerin ücretsiz katılımına açık olan sertifikalı workshop ve seminerlerde, Türkiye'nin konusunda uzman isimlerinin yanı sıra New York Ünivesitesi ve Sounth Dacota Üniversitesi'nden bilim insanları konuşmalar yaptı. Prof. Dr. Ziya Selçuk'un da aralarında bulunduğu pek çok isim, öğretmenlere en yeni eğitim-öğretim metotlarını anlattı. Sertifikalı eğitim programları kapsamında en dikkat çeken konu başlıkları ise; "Erken Çocukluk Döneminde Yaratıcılık, İnovasyon ve Eğitime Etkileri, Öğrenmenin Fizyolojik Temelleri, Teknolojinin Değişen Renkleriyle Mobil Öğrenme, 21. YY'da Okul ve Öğrenme, Erken Çocukluk Döneminde Eğlenceli Matematik, Model Öğretmen ve Pozitif Okul İklimi" oldu.

"EĞİTİME YEPYENİ DİNAMİZM GETİRİYORUZ"
Organizasyonu değerlendiren Educashow Genel Müdürü Orçun Fida, bu denli büyük çaplı ve uluslararası bir fuar düzenliyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Hem ücretsiz sertifikalı eğitim programlarının, hem de en yeni okul ekipmanları ile teknolojilerinin eğitime yepyeni bir dinamizmin getirmesini bekliyoruz." dedi.