Modanın değişilmez ürünlerden olan topuklu ayakkabılar, her kadının en gözde ayakkabıları arasında bulunmaktadır. Son derece şık ve bir o kadar da zarif bir kombin oluşturabilmeye olanak tanıyan topuklu ayakkabılar, her yeni sezonda farklı tasarımlarla birlikte kadınlara sunuluyor. Markaların kendilerine özgü olarak tasarladıkları modellerle birlikte mağazalarda ve internet üzerinden satışa sunulan topuklu ayakkabılar oldukça büyük bir rağbete sahipler. Topuklu ayakkabılar fiyatları açısından da markalara ve modellere göre değişim gösteriyorlar.

Topuklu ayakkabılar, şık ve feminen bir stil oluşturmaya olanak sağlamada yardımcı ayakkabılar olmalarıyla birlikte model olarak kadınlara birbirinden farklı alternatifleri getiriyorlar. Sezonun en şık modellerinden her dönemin modası olan modellere kadar birçok farklı stile ulaşılabiliyor. Topuklu ayakkabılar ile etkileyici bir stil oluşturabiliyor olmasıyla beraber her zaman için baş döndürücü bir görünüm de elde edilebiliyor. Kullanım türüne göre değişen topuklu ayakkabı modelleri içerisinde yapılacak doğru tercihle birlikte tüm bakışların odak noktası olunabiliyor.

Yeni Sezon Topuklu Ayakkabılarda Fiyatlar

Yeni sezon topuklu ayakkabılar fiyatları açısından değişkenlik gösteriyor. Mağaza ve internet üzerinde bulunan fiyatlarda da kadınlar ayın markanın modeli içerisinde farklı seviyeleri bulabilme şansına sahip oluyorlar.

Stilettolar

Yapılan zarif kombinlerin tamamlayıcısı olabilecekleri gibi kot pantolonların altına da uygun renkleriyle giyilebilecek tarzda tasarım konseptine sahip olan stilettolar son derece şık bir görünüşü beraberinde getiriyorlar. Stilettolar ile birlikte gelen etkileyici görünüm yeni sezon modelleriyle kusursuz oluyor. Yumuşak ve modern hatlara sahip stiletto tasarımlarında yeni sezon fiyatları
60-70 TL seviyesinden başlıyor. Stiletto modellerde markalara göre artan fiyatlar 200 TL ve üzerine kadar uzanabiliyor. Sezonun şık tasarımlarından olan stilettolar her kadının topuklu ayakkabı koleksiyonunda mutlaka yer alması gereken detaylara sahipler.

Dolgu Topuklu Modeller

Nefes kesici bir stil oluşturmada dolgu topuklular yeni sezon trendleri arasında bulunuyorlar. Dolgu topuklu modeller ile birlikte kadınlar, istedikleri gibi bir dış görünüşe kolaylıkla ulaşabilme avantajına sahipler. Dolgu topuklularda yeni sezon fiyatları oldukça uygun seviyelerden başlıyor. Yeni sezon tasarımlarında fiyatlar 80-90 TL aralığından başlamakla birlikte, geçmiş sezon tasarımları ise 50 TL bandından başlıyor. Modelden modele değişkenlik gösteren fiyatlar daha yüksek seviyelerden devam ediyor.

Klasik Topuklu Modeller

İş hayatının yoğun temposunda rahatlığı sağlamak ve bir o kadar da şık olmak için klasik topuklu modeller sıklıkla tercih ediliyor. Sade oldukları kadar etkileyici de olan klasik topuklular, oldukça hoş bir stil oluşturuyorlar. Yeni sezonda daha yumuşak hatlarla birlikte tasarlanan klasik topuklularda fiyatlar 60 TL’den başlıyor.

Platform Topuklu Modeller

Yeni sezon topuklu ayakkabısında en çok öne çıkan modeller arasında bulunan platform topuklu modeller bariz bir etkileyicilik kazandırıyor. Taş bezemeli modellerden şeritli modellere kadar yeni sezonda birçok farklı modeli ve rengi bulunan platform topuklular 70 TL ortalama fiyatlara sahip.

Rugan Topuklu Modeller

Kadınsı duruşu en şık şekilde yansıtan rugan topuklu modeller fiyat açısından da oldukça iyi durumdalar. 50 TL ortalama fiyatlarla satışa sunulan rugan topuklu ayakkabı modelleri sahip oldukları şık detaylarla güzellik katıyorlar.

Deri Topuklu Modeller

Deri topuklu ayakkabı modelleri hem yaz aylarında hem de kış aylarına uygun olarak sunulan yeni sezon tasarımlarıyla birlikte baş döndürücü bir stili getiriyorlar. 60 TL seviyesinden başlayan fiyatlarıyla deri topuklular yeni sezon modasını şekillendiriyorlar.

Topuklu Ayakkabılarda Uygun Fiyatlar

Topuklu ayakkabı modelleri arasından beğendiği modelleri fiyatı yüzünden alamayanlar internet üzerinde bulunan indirim tekliflerinden yararlanarak uygun fiyatlarla yeni sezon topuklu ayakkabı modellerini satın alabilirler.